Blauwwit verslagen

Blauw Wit (W) VR1

1 - 3

DZS VR1

Competitie

Vrouwen zaterdag, VR1, 4e klasse A

Datum

1 april 2017 14:30

Accommodatie

Sportpark Blauw Wit W
Piet Kuiperlaan 1
1525 PK
WESTKNOLLENDAM
tel. 075-6287956

Afgelopen zaterdag werd in de competitie het altijd lastige Blauwwit W met 1-3 verslagen.

De dames begonnen deze wedstrijd voortvarend door vroeg de opbouw van Blauwwit te verstoren en dat resulteerde al snel balverlies op, waardoor Lisanne goed doorzette en zodoende Romy in staat stelde simpel 0-1 te scoren. DZS bleef goed druk zetten en combineerde goed en dat leverde na een fraaie aanval de 0-2 op. Nu was het Romy die Lisanne in staat stelde te scoren. Ook de 0-3 liet niet lang op zich wachten en na prima werk van Manon en Danascha. Waaruit Kelly  de mogelijkheid kreeg om Romy opnieuw te laten schoren. Blauwwit kon hier weinig tegenover stellen en kwamen ze een keer in de buurt dan werd dit bekwaam door de DZS verdedigsters met Roxanne, Melanie, Samantha en Iris en sluitpost Kylene vroegtijdig in de kiem gesmoord.

Na de rust werd het spelbeeld iets rommeliger van onze kant en werden we weer onrustig (totaal onnodig) temeer daar Blauwwit dankzij onze prima verdediging met ditmaal Marielle (moest helaas geblesseerd van het veld gedragen worden - beterschap !) uitstekend op dreef en vooral Iris die de gevaarlijkste Blauwwit aanvalster volledig aan banden legde nauwelijks in de buurt van Kylene kwamen. Op het middenveld domineerden Donna, Sophie, Chayenne, Danascha, Kelly en Manon en dat leverde DZS nog vele mogelijkheden op te score verder uit te breiden, doch helaas stond het vizier van de voorwaartsen niet meer op scherp. Door een miscommunicatie achterin scoorde Blauwwit plots nog een tegentreffer, doch door verder goed op te letten werd Blauwwit van verdere illusies beroofd. Al met al een zeer verdiende overwinning.
 
A.s zaterdag thuis tegen RKDES zal met eenzelfde inzet en spelopvatting gestreden moeten worden om daarna de laatste 3 wedstrijden tegen medeconcurrenten DSS, DCG en Hoofddorp met vertrouwen in te gaan. 
DZS: Kylene, Roxanne, Melanie, Iris en Samantha (Marielle) - Kelly, Manon en Danascha en voor Chayenne (Donna) Romy en Lisanne (Sophie).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!