Lid worden

Inschijven bij DZS
Wil jij of jouw kind voor het eerst bij een voetbalvereniging gaan voetballen? Wat leuk dat je dat bij DZS komt doen! 

  1. Wil je een kind inschrijven kan dit via het digitale inschrijfformulier voor kinderen. Wil je zelf lid worden van DZS, dan kan dit via het reguliere digitale inschrijfformulier.
  2. DZS dient een digitaal inschrijvingsverzoek in.
  3. KNVB verwerkt de inschrijving en maakt een digitale spelerspas aan.
Vanaf dat moment kan je meedoen aan de wedstrijden. Veel plezier!

Overschrijven naar DZS
Wil je overstappen van een andere voetbalvereniging naar DZS? Goede keuze!

  1. Schrijf je uit bij je huidige voetbalvereniging. 
  2. Wil je een kind overschrijven kan dit via het digitale inschrijfformulier voor kinderen. Wil je jezelf overschrijven naar DZS, dan kan dit via het reguliere digitale inschrijfformulier.
  3. DZS vraagt een digitaal overschrijvingsverzoek aan. De oude vereniging kan dan zien dat er een overschrijvingsverzoek loopt.
    • Als er geen blokkade is, geeft de oude vereniging digitaal akkoord voor de overschrijving. Je wordt dan tegelijkertijd afgemeld bij de oude vereniging en aangemeld als lid.
    • Als er wel een blokkade is dan moet deze eerst worden opgeheven. Meestal is dit een financiële blokkade. Zorg dus dat je contributie en eventuele boetes betaald zijn, anders kan je niet overschrijven.
Afhankelijk van het moment van aanvraag, het niveau waarop je voetbalde en gaat voetballen ben je, al dan niet, direct speelgerechtigd.

Vragen
Mochten er nog onduidelijkheden zijn, stel gerust jouw vraag via ledenadministratie@vvdzs.nl
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!