Scheidsrechter

Zehenpfenning, H.

Accommodatie

Onbekend

Tijdens de warming-up wordt er al lekker gebald, dat beloofd wat voor de wedstrijd.

We beginnen de wedstrijd met een andere opstelling dan gebruikelijk,
Iris (keeper)
Bo (linksback) Romy K (laatste vrouw) Sophie (voorstopper) Roxanne (rechtsback)
Chayenne (linkshalf) Steffi (midmid) Kelly (rechtshalf)
Jill (linksbuiten) Lisanne (spits) Mariëlle (rechtsbuiten)
Met de wissels: Renee, Donna, Lisa en Mirte.

Het waait erg hard waardoor Mariëlle de voorzet van Lisanne mist, maar gelukkig is daar Kelly met een sniperbal en raak!
Het spel gaat door en het tweede doelpunt valt na de assist van Bo op Lisanne.
Even later komt Mariëlle een op een met de keeper maar helaas een balletje naast.
Even wordt het spannend op eigenhelft bij het doelgebied, maar daar is Donna die als linksback hem er heel mooi uit kopt.
Er wordt met driehoekjes gespeeld door Donna, Steffi en Jill met een mooi gevolg want Lisanne schiet hem er weer in.
Nog een super bal van Lisanne naar Jill, wel 10 punten als we lat-je-tik hadden gespeeld maar helaas geen doelpunt. De tegenstander komt soms terug maar dit wordt vaak meteen opgepikt.

De tweede helft, die al een stuk lekkerder begint omdat we 3-0 voorstaan.Dit is ook te merken in het voetbalspel, de bal wordt met meer rust overgespeeld. Ook nu beginnen we weer met een andere opstelling. Keeper Iris heeft gewisseld voor Romy Kok.
Al snel is de bal op de helft van Oudekerk met als volgt weer een doelpunt! Dit keer door Iris!
Daar komt nog een kans, Bo als linksback ziet het licht en maakt een sprint naar voren, de eerste bal wordt tegen gehouden door de keeper maar die laat hem los! Bo maakt een extra sprint richting de bal en haalt uit, maar helaas op een haar naast het doel. Het spel gaat door en ondertussen hebben er wat wissels plaats gevonden, Renee schuift 2 linies op en Iris zakt als laatste vrouw. Er onstaat een kans maar Lisanne wordt neer geschoffeld binnen de 16, penalty. Jill neemt en raak!
Er wordt meer actie ondernomen, te tegenpartij merkt dit en begint actiever te spelen. Maar DZS houdt de druk erop en komt weer in de aanval, dit maal geeft Mariëlle een goede voorzet vanuit de rechterhoek maar daar wordt helaas niks mee gedaan. Wel wordt Sophie onderuit geharkt met gevolg een vrije trap. Er ontstaat  een kleine discussie over wie de vrijetrap moet nemen, maar uiteindelijk besluit Sophie hem zelf te nemen EN JA HOOR 6-0!!!!!!!!!!!!

Al met al een geslaagde wedstrijd met 6-0 winst voor DZS.