Kantinedienst - Voetbalvereniging DZS Neck

Kantinedienst

Kantinediensten en andere clubtaken DZS 2022-2023
Hoe maken we van de Boogbal-kantine weer “the place to be”?! Daarmee zijn we aan de slag gegaan en hebben deze zomer mooie stappen gemaakt. Met maar liefst 20 vaste medewerkers (!) gaan we deze uitdaging aan. En wat nieuw is, we doen dat als kantinecommissie De Boogbal, dus met vaste vrijwilligers van de 3 clubs samen 😊

Kantinebezetting = 2 vaste ploeg en 2 vrijwilligers
Naast de vaste ploeg van kantinemedewerkers vullen we de kantinebezetting aan met vrijwilligers van de verschillende teams. Hoe we dat precies willen doen en wat dit voor jou betekent lees je hier.

Vrijwilligerswerk bij DZS
Om onze club draaiende te houden doet elk lid enkele uren per seizoen wat vrijwilligerswerk. Dat kan als coach, trainer, door te fluiten, oud papier op te halen of door deel te nemen aan een van de commissies of de vaste kantineploeg. En alle anderen staan twee (misschien drie keer) per seizoen een dagdeel in de kantine. Daarin is DZS niet anders dan een andere vereniging zoals je ook in de statuten kan lezen.

Kantinedienst DZS in het kort
- Elk team zal een aantal keer per seizoen voor een hele zaterdag de vrijwillige kantinebezetting op zich nemen. Voor de jeugdteams betekent dit dat we een beroep doen op de ouders.
- De zaterdag is verdeeld in 4 tijdsblokken van 2,5 uur., waarvan het laatste tijdsblok (van 16.30 uur tot sluiting) gedraaid wordt door de selectie van DZS. De tijdsblokken op zaterdag:
1) Ochtend -       09.00 - 11.30 uur
2) Lunch -           11.30 - 14.00 uur
3) Middag -         14.00 – 16.30 uur
Per tijdsblok staan 2 vrijwilligers van het team naast de medewerkers van de vaste ploeg. 
- De coach van het team vragen we om het invullen van de tijdsblokken te beheren en terug te koppelen naar de kantinecommissie.
- Per kantinebeurt van een team vragen we maximaal 6 vrijwilligers (2 in tijdsblok 1, 2 in tijdsblok 2 en 2 in tijdsblok 3). Een vrijwilliger mag natuurlijk meerdere tijdsblokken voor zijn rekening nemen.


Kijk hier voor de data van dit seizoen waarop jouw team of dat van jouw kind kantinedienst heeft.

Vele handen maken licht werk!
Lijkt het jou ook leuk om deel uit te maken van de vaste kantineploeg? Je draait dan 1x per maand één dienst van 5 uur samen met een collega van de vaste ploeg en 2 vrijwilligers. Meld je meteen aan bij Renate Hellingman 06 15057512 of Yuri Hellingman 06 21225498. En wil je ander vrijwilligerswerk verrichten neem contact op met een van de vrijwilligers van het bestuur.

Alvast hartelijk dank voor jullie inzet.

Kantinecommissie De Boogbal

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!