Programma Openingsfeest. Kom je ook?!

9 juni 2022 10:00

Michiel Bormans

Eindelijk gaat het gebeuren! Zaterdag 11 juni openen we ons nieuwe Sportcomplex De Boogbal. Een mijlpaal voor DZS, WWSV, Butje13 en de sport in Wijdewormer. En een feest gaan we er van maken! Iedereen is van harte welkom, vrijwilligers, leden, niet-leden, supporters, buurtbewoners, noem maar op. Kom kijken, doe mee en laat je verrassen! Er is voor iedereen wat te doen. En alle activiteiten zijn gratis. Je hoeft je alleen aan te melden voor de BBQ.

BBQ
Vanaf 16.00 uur kun je aanschuiven aan de BBQ. Onder het genot van een drankje en livemuziek. Om samen te proosten op de opening van het nieuwe sportcomplex!  
Bij de BBQ zitten, naast een heerlijke maaltijd, twee muntjes inbegrepen. Verdere consumpties op de dag en avond zijn wel voor eigen rekening. Op de dag werken we met een munten-systeem. De muntjes kun je per pin betalen.

Meld je hier aan voor de BBQ en/of sportactiviteiten

Openingsfeest.JPG

Cabrio, wellness of Mario?
Rijden in een cabrio, een wellness arrangement of een diner bij Restaurant Mario! Dat kun je winnen met de Boogbal-loterij. Een lot kost 5 euro. En je helpt er ook nog eens de clubs mee. Omdat het feest is ontvangt iedereen een lot bij bijeenkomst.

Rondleiding Sportcomplex én Boogbaltour met de Clubkar
Vanaf 10.30 uur is er elk uur een rondleiding over het sportcomplex. Je komt op bijzondere plekken, krijgt een kijkje in de kleedkamers en hoort mooie verhalen. Je kunt ook een Boogbal-tour maken met de clubkar van de onderhoudsploeg.

Boogbalparcours
Puntenschieten, Butje gooien en mandje werpen. Iedereen kan meedoen. Mooie prijzen voor wie de meeste punten scoort.

Expeditie Robinson, School is out en het piratenfeest wordt georganiseerd door Broeks Events, het evenementenbureau van voormalig DZS 1 speler Ronald Koopman
.
Op het Boogbal-plein staan stands van Sport2000 Purmerend en Multi-IJs.

Invullen van het formulier
Het is belangrijk dat je het formulier per persoon invult. Nog iemand opgeven? Vul het formulier na verzenden dan nog een keer in.

Extra editie Wijdewormer Journaal over nieuwe sportcomplex
Een speciale editie ter gelegenheid van de opening van het sportcomplex De Boogbal zal komend weekend bij alle mensen in Wijdewormer in de brievenbus vallen. Woon je niet in Wijdewormer en wil je toch graag deze speciale editie, geen probleem, we zorgen dat er bij het meetingpoint een extra exemplaar voor je klaarligt.

Heb je vragen mail naar webmaster@vvdzs.nl 

 

Tot zaterdag 11 juni!

sportstichting-wijdewormer-logo.jpg

 

 

Bron: Organisatie Openingsfeest
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!