21-22 | Beste wensen van de voorzitter

24 december 2021 12:15

Ron Slond

Beste DZS Leden,
Jammer, jammer, maar ook deze keer in januari geen Nieuwjaarwedstrijd en een aansluitende gezellige receptie om elkaar het beste te wensen. Het C-19 virus speelt ons wederom parten.
2021 was toch voor DZS een bijzonder jaar, met de finale oplevering op 17/11 van ons nieuwe complex. Vele jaren van voorbereiding, vergaderingen, overleg, discussies over hoe, wat en waar gingen hieraan vooraf, maar met het uiteindelijke resultaat mogen niet alleen DZS, maar ook B13 en WWSV alsmede de gehele Wijdewormer (Necker) gemeenschap trots zijn. Sportpark “de Boogbal” is een lust voor ’t oog en een visite plaatje voor de sport in Wijdewormer.

Petje af
Enorm veel respect en bewondering heb ik voor de vele vrijwilligers, die door opoffering van heel veel vrije uren in de afgelopen jaren en ondanks vele tegenslagen gewoon met veel enthousiasme zijn blijven volharden en doorzetten om dit eindresultaat te bewerkstelligen. Er moeten hier en daar nog wat klusjes geklaard worden, maar voor hen nu al, PETJE AF, klasse gedaan en enorm bedankt. 
Door alle huidige Corona maatregelen is besloten de officiële feestelijke opening van dit sportcomplex op zaterdag 11 juni 2022 te houden. Houd deze datum dus vrij! 

Einde voorzitterschap
Voor mij als tijdelijk voorzitter komt er ook een eind aan een bewogen periode van ruim 4 jaar. Zoals bij mijn aantreden gemeld zou ik deze a.i. functie vervullen tot oplevering van het complex en nu dit daadwerkelijk een feit is, zal ik dan ook op de eerstkomende ALV mijn functie ter beschikking stellen. Het was mij een genoegen om dit gehele nieuwbouwproject de afgelopen jaren te begeleiden voor DZS en ik heb het met veel plezier gedaan, temeer daar het resultaat geweldig is. 
Ik dank alle leden van de Sportstichting, werkgroepen etc. maar ook vooral de vrijdagochtend onderhoudsploeg en ook mijn medebestuursleden voor hun bijdrage en inzet en hoop dat mijn eventuele opvolger met evenveel enthousiasme DZS verder op weg helpt. 
Overigens, ik ben en blijf natuurlijk DZS’er. 

Sportief
Sportief gezien, gaat het DZS behoorlijk voor de wind, onze seniorenteams presteren naar behoren en ons 1e elftal o.l.v. onze nieuwe trainer/coach Robbert Brink doet goed mee in de 4e klasse. Ook het nieuwe O23 team doet het uitstekend en bij de jeugd hebben we zelfs al een kampioen mogen begroeten, de MO13, alsnog gefeliciteerd meiden. Gelukkig is onze jeugdcommissie met 4 nieuwe leden aangevuld, die inmiddels met veel elan hun taken vervullen. Dit gaat ongetwijfeld DZS een zonnige toekomst opleveren. 

Belangrijke ALV
De komende Algemene Leden vergadering wordt een zeer belangrijke. Niet alleen dienen zoals gebruikelijk de financiële stukken goedgekeurd te worden, maar er staat ook een belangrijke – wettelijk verplichte – statutenwijziging op de agenda. Deze nieuwe statuten, dienen door tenminste 2/3 van de aanwezige leden akkoord bevonden te worden, voordat ze door een notaris officieel kunnen worden opgenomen. Het wordt dus een uitdaging voldoende leden op deze ALV binnen te krijgen. Echter, gezien het belang reken ik op veel DZS-getrouwen.  
Voorts zijn er bestuur vacatures voor de functies voorzitter, het (wedstrijd) secretariaat en VTZ, door het aftreden van resp. mijzelf, Arno Jansen en Eef Rutjes. 
Er heeft zich inmiddels 1 kandidaat-voorzitter gemeld bij het bestuur. 
Kandidaten of tegenkandidaten voor deze functies, kunnen zich melden bij het bestuur of tot een kwartier voor de ALV met tenminste 3 handtekeningen van DZS leden. 
Deze ALV willen we graag met fysieke aanwezigheid van onze leden kunnen houden, doch gelet op de huidige Corona maatregelen hebben we de datum steeds moeten verschuiven. Zoals het er nu naar uitziet hopen we dit begin februari te organiseren. Houd dus onze website en andere sociaal media hiervoor in de gaten. 

Ondanks de huidige Llckdown, wens ik alle DZS leden, familie en vrienden een heel gezellige kerst en een heel voorspoedig, gezond en sportief 2022 toe. 

Ron Slond,
Voorzitter. 

Bron: Bestuur DZS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!