Geen voorzittershamer maar een kwast

20 april 2021 21:45

Voorzitter DZS Ron Slond

Beste DZS Leden, Eindelijk, het is zover! Op vrijdag 16 april 2021 werd het nieuwe verenigingsgebouw door de aannemer KBK bouw en BPD aan de Sportstichting Wijdewormer opgeleverd. We kunnen gerust van een historisch moment spreken, want na vele jaren van onderhandelingen, vergaderingen, overleg etc. is het dan toch eindelijk gelukt. Met dank aan velen, en in het bijzonder aan Paul Soederhuizen en Hans Hellingman, die hier werkelijk heel hun ziel en zaligheid in hebben gelegd om tot dit resultaat te komen. Echter, we zijn er nog niet helemaal.

De finale afwerking van het gebouw zal door de leden van de 3 verenigingen grotendeels zelf moeten gebeuren. Denk hierbij aan:

 • - schilderwerk van kozijnen zowel binnen als buiten (voor materiaal wordt gezorgd),
 • - timmerwerk - plaatsen bar en aanbrengen verlaagde plafonds etc.
 • - loodgieterswerk elektriciteitswerk
 • - aanbrengen verlichting armaturen etc.
 • - audio visuele apparatuur - wifi etc.
 • - inrichten en plaatsen keuken apparatuur
 • - inrichten kantine meubilair en bestuurskamer. 

  Voor elk specialisme is een coördinator aangewezen, die de uit te voeren werkzaamheden zal begeleiden en aansturen.

  Er zijn natuurlijk vele handen nodig, om medio augustus (als we hopelijk weer normaal kunnen sporten) tot een feestelijke opening te komen. Wij zijn dus op zoek naar leden, ouders of vrienden van, die zich voor een bepaald specialisme willen inzetten de komende tijd om het beoogde opening tijdig te halen.

  Je kunt je aanmleden via opbouwclubgebouwneck@gmail.com  of zie voor meer informatie.

  Zelf heb ik me al aangemeld om een kwast ter hand te nemen en ik reken en vertrouw op veel steun van DZS leden en vrienden dit ook te doen. Schroom niet en geef u nu op. Samen zijn we sterk. Ron Slond Voorzitter vv DZS 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!