Help je mee met klaarmaken clubgebouw?

14 april 2021 9:15

Martin Bank

Beste Sportvrienden van DZS, WWSV en BUTJE13,
Op vrijdag 16 april aanstaande is het dan eindelijk zover, na vele overlegvergaderingen met de bouwer (KBK) en de projectontwikkelaar (BPD), na veel werkzaamheden, wordt het nieuwe clubgebouw officieel overgedragen aan Sportstichting Wijdewormer.
Maar voordat het gebouw officieel in gebruik genomen kan worden door de clubs moet er nog het nodige werk verricht worden, de zogenoemde 'zelfwerkzaamheid'. Door bepaalde werkzaamheden door te schuiven naar deze zelfwerkzaamheid hebben we veel geld kunnen besparen tijdens de gehele bouw.

Voor deze resterende werkzaamheden zijn we op zoek naar leden van de drie verenigingen die ons hierbij kunnen helpen. Je moet hierbij denken aan schilderen, timmeren, schoonmaken, spullen ophangen, verhuizen en diverse elektra en ict werkzaamheden.

Later in het jaar wordt er voor alle leden een groots feest georganiseerd, lijkt het je leuk om te assisteren met de organisatie, kun je je ook daarvoor opgeven.

Meld je aan via opbouwclubgebouwneck@gmail.com
Denk je nu bij jezelf JA ik wil graag helpen geef je dan op via onderstaand e-mailadres, en geef de volgende gegevens aan ons door:

Naam:
Vereniging:
Wil helpen met:
Beschikbaar op welke datum/dag/dagen: 

Je krijgt van ons bericht wanneer je ingepland bent voor bepaalde werkzaamheden. Vooraf nodigen we jullie uit om een kijkje te nemen in het nieuwe gebouw zodat je een indruk krijgt voor wat er allemaal moet gebeuren.

Vele handen maken licht werk. Doe je ook mee?!

Met sportieve groet
Martin Bank namens Sportstichting Wijdewormer

Bron: Sportstichting Wijdewormer - Bestuur DZS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!