180! voor het 50-Koppeldart toernooi - Voetbalvereniging DZS Neck

180! voor het 50-Koppeldart toernooi

21 februari 2016 21:00


Wat een geweldig feest was het Darts-festijn bij DZS afgelopen zaterdag. Maar liefst 35 koppels, mannen en vrouwen, ging op 7 banen op zoek naar de Bull en heroïek. Uiteindelijk mocht Brian Bultstra zich de koning van de Bull noemen. In het koppeldarttoernooi versloegen Rens van der Meer en Hans Oosterga in de finale organisatoren Marco Kramer en Ewout Popma

Een geweldige opkomst, prima sfeer, mooi darts-strijdperk en een vlekkeloze organisatie waren de ingrediënten van een feestelijk Darts-festijn. Met een speciale bull-competitie vanwege het 50-jarig jubileum. Om 18.00 uur werden de eerste pijltjes gegooid. De winnende pijl viel pas om 01.00 uur, de volgende dag, in het bord!

Hans Oosterga en Rens van der Meer, het winnende koppel, in actie tijdens de halve finale.

Organisatoren Ewout Popma, Marco Kramer en Richard de Ruijter hadden niets aan het toeval overgelaten en mogen met grote tevredenheid terugkijken. Ook nieuw dit keer was dat via clubtv en mobiel de uitslagen werden gepresenteerd. Jammer was alleen dat Richard de Ruijter, door een operatie, zelf niet aanwezig kon zijn. Ewout en Marco hadden er daarom voor gezorgd dat hij online het scoreverloop kon volgen.

Wederom een memorabel jubileummoment. Dank aan de organisatoren. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!