Meer dan 100 Jubileumkalenders verkocht - Voetbalvereniging DZS Neck

Meer dan 100 Jubileumkalenders verkocht

17 december 2015 20:00


Afgelopen week is de 100ste DZS jubileumkalender verkocht. Daar zijn we heel blij mee. We hopen uiteindelijk 200 stuks aan de man te brengen, dus laten we er met z'n allen nog even de schouders onder zetten. En zeg nou zelf, het is toch een reuze makkelijk en leuk kerstcadeautje?!

Kalender te bestellen via jubileum@vvdzs.nl
De jaarkalender bevat prachtige foto's uit de fotoboeken van v.v. De Zilveren Schapen. En natuurlijk kun je alle jubileumfestiviteiten in 2016 erop terugvinden.
De speciale DZS-Jubileumkalender 2016 is verkrijgbaar in de kantine en de bestuurskamer van DZS. Ook kun je de kalender bestellen via jubileum@vvdzs.nl 
De kalender kost 10 euro en dat bedrag gebruikt DZS volledig voor de jubileumfestiviteiten. Dus des meer kalenders we verkopen, des te meer feest! Zegt het voort.

EERSTE EXEMPLAAR JUBILEUMKALENDER VOOR RICHARD HOOFT
Richard Hooft heeft het eerste exemplaar van de DZS Jubileumkalender 2016 in de wacht weten te slepen. Dat gebeurde tijdens de presentatie op 23 november jl. tijdens de ALV 2015. Hij moest er wel € 60,- voor neertellen want het eerste exemplaar werd verkocht bij opbod. 
Dat was meteen het startsein voor de verkoop van de jubileumkalender. Na Richard barstte de verkoop los en stonden er lange rijen voor de balie. Uiteindelijk ging bijna iedereen met een kalender onder de arm naar huis.

Nog geen december-cadeautje?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!