DZS Dames sluiten seizoen in stijl af!

DZS VR1

13 - 0

VVC fc VR1

Competitie

Vrouwen, VR1, 4e klasse A

Datum

26 mei 2018 12:00

Accommodatie

Sportpark Neck-Wijdewormer
Pieter Slootenweg 25
1456 AB
Wijdewormer
tel. 0299-470096

Tegen het nog puntloze VVC hebben de DZS sames het seizoen met een klinkende 13-0 overwinning afgesloten. Met een totaal van 39 punten - 96 doelpunten voor en 21 tegen een geweldige prestatie. 
Door de blessure van Kylene(gebroken vinger) besloot topscoorster Romy (54 goals!!) de 1e helft en stuwende kracht Kelly de 2e helft te keepen. Dit ging beide heel goed af. Manon werd daardoor spits en liet blijken daar ook goed uit de voeten te kunnen gezien haar 3 fraaie goals. Ook Chayenne (goed linkerbeen) en Iris (koelbloedig als altijd) scoorde ieder 4x. De andere goals kwamen op naam van Donna (doorzetster) en Danascha (assist koningin 21x),
VVC kwam nauwelijks over onze helft, want alle pogingen daartoe werden bekwaam een halt toe geroepen door prima spelende Robin met steun van de stille krachten, Roxanne, Steffi en Melanie. Lisanne (dribbelkoninging met ook 22 goals) dartelde weer menigmaal langs de VVC verdedigsters, doch was dit maal niet gelukkig in de afronding, maar wel in de assists. Ook Romy wist na de rust haar doelpunten produktie niet verder op te voeren en Kelly kon lekker genieten van de zon!
Eigenlijk was 13-0 wel genoeg voor de zich dapper verwerende VVC dames, die ondanks hun 0 vergaarde punten wel gewoon de competitie zijn blijven uitspelen. Compliment derhalve! 
Alle DZS dames kunnen terugzien op een geweldig seizoen en als we Kadoelen niet in de competitie hadden gehad, was het feest na afloop compleet geweest!
Na het laatste fluitsignaal van scheids Bas Koomen, werd ik plots bestormt door de dames en overgoten met Champagne en getrakteerd op bloemen en een heel mooi kado, daar dit mijn laatste wedstrijd was omdat zich voor volgend seizoen een nieuwe trainer/coach heeft aangemeld. Ook de trainers Bas Kok en Ron Gans werden in de feestvreugde gedeeld en op passende wijze bedankt.
Het was werkelijk een voorrecht en een feest om dit damesteam de afgelopen 3 jaar te mogen coachen/begeleiden.
Zoals reeds gezegd waren het voor mij 3 fantastische jaren, die ik niet snel zal vergeten, met deze geweldige groep dames, die werkelijk een waar visite plaatje voor DZS zijn!
Het afscheid na afloop was hartverwarmend en zal mij nog lang heugen.
Veel succes volgend jaar allemaal in de 3e klasse, hetgeen met jullie instelling geen probleem mag zijn. Ik zal jullie zeker blijven volgen, reken er maar op.
Nogmaals bedankt lieve dames en tot gauw.

Ron
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!