DZS VR1 tonen licht herstel tegen RKDES VR1

DZS VR1

2 - 0

RKDES VR1

Competitie

Vrouwen, VR1, 4e klasse A

Datum

21 april 2018 12:00

Accommodatie

Sportpark Neck-Wijdewormer
Pieter Slootenweg 25
1456 AB
Wijdewormer
tel. 0299-470096

De DZS VR1 hebben zich weten te herstellen van de grote nederlaag van vorige week tegen kampioen Kadoelen door middenmoter RKDES met een kansloze 2-0 nederlaag terug naar Kudelstaart te sturen.
Op een hobbelig en moeizaam te bespelen veld kende deze wedstrijd een zeer stroef verloop. De DZS dames trokken wel direct het initiatief naar zich toe en het wachten was op de eerste goal. Uiteindelijk viel deze pas na een minuut of 20, toen Lisanne op rechts doorbrak en vervolgens de goed mee op gekomen Iris op maat bediende om de 1-0 te maken. Kort daarop was het opnieuw Lisanne die twee RKDES dames uitspeelde en zelf fraai voor 2-0 zorgde. Het wachten was op meer goals, daar RKDES hier weinig tegenover kon stellen. Op de een of andere manier lukte het maar niet om verder door te drukken, door te lang treuzelen, slordig samenspel en onnodig balverlies!
Ook na de nodige rust wou het niet echt meer vlotten, want wat de dames ook probeerden het doel werd niet meer gevonden. Daar de achterste linie met aan t hoofd Manon RKDES geen enkele doorgang toestond, kon keepster Kylene in feite lekker van het zonnetje genieten, slechts twee terugspeelbalen kreeg zij te verwerken! Door het zeer onnauwkeurige en trage spel (waarschijnlijk door 't weer !) kwamen er nauwelijks doelrijpe kansen meer. Het was in feite erg matig helaas. Slechts één keer werd Romy door Danascha goed weggestuurd, maar ook zij had haar vizier niet op scherp. 
In ieder geval wel gewoon 3 punten na een zeer matige wedstrijd erbij, waardoor de 2e plaats achter Kadoelen ruimschoots voor handen ligt. 
Volgende week in de bekerwedstrijd tegen Diemen zal het spel flink beter moeten zijn, teneinde de halve finale in dit toernooi te halen. Met de aanwezige kwaliteiten in dit DZS dames team moet dit gewoon mogelijk zijn. 

Volgende week zaterdag 28 april aanvang 12.00 dus DZS VR1 - Diemen VR1.
De dames rekenen op veel steun.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!