DZS VR1 trotseren kou met winstpartij

VVC fc VR1

1 - 7

DZS VR1

Competitie

Vrouwen, VR1, 4e klasse A

Datum

9 december 2017 14:30

Accommodatie

Montreallaan - VVC complex
Montreallaan 1
2152 KH
Nieuw Vennep
tel. 0252-682635

Gaat t door ja of nee, was de vraag zaterdag ! Er bleek nogal wat verwarring over te bestaan, doch uiteindelijk gingen alle wedstrijden op het fraaie complex van VVC in Nieuw-Vennep gewoon door. Niet heel erg gretig moesten de dames daarom de kou trotseren en dat bleek niet gemakkelijk te gaan gezien het spelbeeld in het eerste kwartier. Zeer rommelig, geen vlotte combinaties en geen precisie ! 
Iedereen was meer met zichzelf bezig om warm te blijven. Het zwakke VVC kon lang de nulstand koesteren, doch moesten uiteindelijk buigen na een inzet van Roxanne, die in eigen doel werd gewerkt. 
Hehe eindelijk iets warmere spieren, leverde iets beter spel op en na een goede aanval tikte Jamie de 0-2 binnen. Het verweer van VVC leek helemaal gebroken toen Danascha met een fraaie pegel in de kruising voor 0-3 zorgde. Nog voor rust scoorde ook Robin na goed doorzetten de 4e treffer. Enigszins verkleumd zochten de dames snel de kleedkamer op en waren niet erg van zins daar weer snel uit te komen. Toch moesten ze nog 45 koude minuten doorstaan ! Het spel werd er uiteindelijk niet veel beter op en het bleef ver onder de vertrouwde maat ! Uit het niets verscheen plotseling een VVC dame voor ons doel en Marielle leek het onheil te keren, doch verloor de bal uit haar koude handen en dus 1-4. 
Dit ging de DZS dames toch wat te ver en er werd even gas gegeven, wat resulteerde in een fraaie treffer van Romy 1-5. Het werd snel daarna zelfs 1-6 door nu wel eens een fraaie aanval over diverse schijven, waardoor Romy uiteindelijk de vrijstaande Kelly vond en zij dit keurig afronde. DZS speelde de wedstrijd daarna plichtmatig (doch ook rommelig) en men leek elkaar niet meer te kunnen vinden. Alleen een knal van Danascha op de lat stond nog een treffer in de weg. De meeste dames snakte begrijpelijk naar een warme douche etc. Het laatste wapenfeit was voor Romy die na goed doorzetten nog voor 1-7 zorgde. Al met al een slechte en onder voor dames begrippen (haha) zeer koude omstandigheden gespeelde wedstrijd, die toch gewoon 3 lekkere punten opleverden, met als gevolg weer een stijging op de ranglijst (nu 2e). 
Volgende week onder hopelijk betere omstandigheden naar het altijd lastige Blauwwit (W) voor de 2e bekerronde. 

Marielle,
Donna, Melanie, Iris,Steffi (Chayenne)
Kelly, Danascha, Roxanne (Robin)
Lisanne, Romy en Jamie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!