DZS Vrouwen spelen frustratie van zich af.

DZS VR1

13 - 0

Meteoor De sv. VR1

Competitie

Vrouwen, VR1, 4e klasse A

Datum

11 november 2017 12:00

Accommodatie

Sportpark Neck-Wijdewormer
Pieter Slootenweg 25
1456 AB
Wijdewormer
tel. 0299-470096

De DZS vrouwen hebben de frustratie van de beschamende vertoning van de scheidsrechter van vorige week van zich af gespeeld. Tegen de Meteoor vrouwen werd direct het initiatief genomen en dat leidde alweer tot een snelle treffer in de openingsfase. Jamie schoot na twee minuten op fraaie wijze de 1-0 binnen. Ditmaal bleven de DZS vrouwen goed bij de les, ondanks de regen en hagelbuien,  en aanval op aanval golfde op de Meteoor doelvrouw af en dat resulteerde binnen de 20 minututen na goed voetbal in een ruime 5-0 voorsprong. Meteoor kon hier totaal niets tegenover stellen en nog voor rust werd de score opgevoerd naar 7-0 ! Romy, Chayenne, Lisanne en Robin konden zich voorin heerlijk uitleven en doelpunten op hun conto bijschrijven. Na de limonade pakte DZS de draad van de 1e helft weer direct op en met prima combinatie voetbal (gaat elke wedstrijd steeds beter !!) werd de score al snel weer uitgebreid, Romy, Lisanne, Jamie en Robin voerde de score op naar 13-0 !!! De ietwat ziekige Demi kon zodoende toch nog even lekker meedoen en haar steentje bijdragen. 
De achterste linie met Manon, Iris, Rox, Steffi, Melanie en Donna voorkwamen dat de Meteoor vrouwen  in de buurt van Kylene kwamen. 
Flink doorweekt floot de uitstekende scheids Jan voor het einde en voldaan zochten de dames de heleaas de koude douches op. Volgende week moet dit resultaat een vervolg krijgen tegen RKDES om de aansluiting bij de top te behouden.   

DZS: 
Kylene, 
Donna, Manon, Iris en Steffi
Jamie, Robin, Roxanne (Melanie)
Lisanne, Romy en Chayenne (Demi).
Grens: Brian
Coach: Ron
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!