Keurig herstel DZS VR1

RODA '23 Rksv VR1

0 - 8

DZS VR1

Competitie

Vrouwen, VR1, 4e klasse A

Datum

12 mei 2018 14:30

Accommodatie

Sportpark RODA '23 Bovenkerk
Noorddammerweg 48C
1187 ZT
Amstelveen
tel. 020-6451835

De DZS VR1 hebben zich keurig hersteld van de teleurstellende bekernederlaag van vorige week.
Tegen het lastige Roda'23 werd weer uitstekend gespeeld, hetgeen de laatste weken niet altijd lukte. 
Met vlotte combinaties werd Roda direct achteruit gedwongen en dit leverde diverse mogelijkheden op, maar vooralsnog werd dit in doelpunten omgezet. Echter, met dit goede spel konden goals niet lang uitblijven en het was dan ook na ruim een kwartier dat Romy op aangeven van Chayenne voor de bevrijdende 0-1 kon zorgen. De opluchting was groot en toen kort daarna Robin ietwat gelukkig voor de 0-2 zorgde was het louter DZS wat de klok sloeg. De verdediging olv Manon, Iris, Steffi en Roxanne gaven niets weg en speelde een prima wedstrijd en als er een bal doorkwam toonde Kylene zich een betrouwbare sluitpost. Op het middenveld waren Donna, Danascha en Robin heer en meester en zij zette de voorwaartsen Chayenne, Romy en Lisanne voortdurend aan t werk. Na weer een uitstekende pas van Danascha liet Lisanne haar tegenstandster haar hielen zien en met een bekeken tikje gaf zij de forse Roda doelvrouw het nakijken, 0-3.
Direct na de pauze was Lisanne weer eens Roda te snel af en met een simpel breedtepasje stelde zij Romy in staat voor 0-4 te zorgen. De wedstrijd was toen in feite gespeeld, want Roda werd geen enkele hoop op een beter resultaat gegund, vooral omdat DZS gewoon lekker goed bleef voetballen. De score werd daarna door Donna, Lisanne, Ky en Romy eenvoudig opgevoerd naar 0-8 en daar mocht Roda in feite blij mee zijn, want de lat stond meerdere treffers in de weg.
Door dit resultaat staan de DZS VR1 nu op de plaats waar ze horen, 2e, achter de veel te sterke kampioen Kadoelen. Als de KNVB in het begin van de competitie meegaand was geweest met de verzoeken van Kadoelen, was DZS zeker de kampioen van deze 4e klasse A geworden.   

Ron
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!