Nick

Youri

Luc

Het was lekker weer toen wij om 8.45 uur begonnen met onze wedstrijd.

Het was droog en het zonnetje scheen. De wedstrijd begon en we deden goed ons best. De tegenpartij scoorde binnen 5 minuten het 1e doelpunt. Daarna kwamen er in de 1e helft nog 5 bij. In de rust stond het 6-0 voor RCZ. Daar baalde ik erg van.

In de 2e helft kwamen er nog 4 tegendoelpunten bij. Dat vond ik niet leuk.

Wij hebben erg ons best gedaan. Ik vond dat Hugo en Sven en Bryan en Nick en ik goeie acties hadden. Sydney, Jasper, Joep en Youri verdedigde ook heel goed. Helaas was RCZ sterker deze wedstrijd. Volgende keer gaan we weer ons best doen en hopen dat we dan weer een keertje winnen.