Datum

5 december 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Zaanlandia had te weinig spelers. Daarom vroegen zij ons of ze een speler mochten lenen. Luc wou wel voor 1e helft. Bryan stond op doel. DZS had meer balbezit.

Sven scoorde het eerste doelpunt (0-1). 3 min voor rust scoorde Zaanlandia: 1-1.

DZS had meer kansen op doel, maar de keeper kon de ballen tegenhouden.

Sydney ging de 2e helft op doel.

Zaanlandia kreeg een vrije trap, omdat een speler werd getackeld. De bal werd door de verdediging van DZS weggewerkt, maar helaas onvoldoende, Zaanlandia scoorde: 2-1.

Thom kreeg een helemaal een vrije doorloop, 2-2. Tijn kreeg een schotkans op doel, hij gaf een harde trap, maar helaas over. Corner van Thom naar Tijn, schot op doel: 2-3.

Daarna 2-4 door een doelpunt van Thom. Tegenpartij kreeg nog een kans, daarmee werd het 3-4.

Luc veroverde de bal van de tegenpartij, maakte veel meters richting doel. Sven schot op doel, helaas naast. Opnieuw een corner van Thom op Tijn, maar deze keer geen doelpunt.

Laatste poging van Tijn vanaf de middellijn, de bal stuiterde net over het doel.

Afgefloten, eindstand 3-4. Gewonnen!