Datum

3 oktober 2015 9:00

Accommodatie

Onbekend

De wedstrijd begon voor mij vrijdagavond al een beetje. Ik vond het super spannend om aanvoerder te zijn. Ik kon er vrijdagavond bijna niet van slapen.

Toen de wedstrijd begon scheen er een heerlijk zonnetje over het veld.

De 1e helft stond Bryan op doel. In de 1e minuut werd er door Zaandijk gescoord. Daarna volgde een geweldige redding van keeper Bryan. Zaandijk probeerde het hierna nog een keer en scoorde 0-2. Daarna hebben we mooie acties gezien van Tijn, Thom, Nick en Sven. Jammer genoeg leidde dit niet tot een doelpunt.  Toen scoorde Zaandijk 0-3. Aanvallend bleven we ons best doen en verdedigde goed. Sven kreeg een mooie kans maar de bal wilde maar niet in het doel.  Nick liet nog wat uitstekende verdedigingstechnieken zien en Thom gaf een paar mooie passes. Zaandijk bleef aanvallend beter en ondanks dat Bryan zijn doel goed verdedigde kreeg hij nog 3 doelpunten om zijn oren en stond het bij rust 0-6.

In de 2e helft stond Tijn op doel.  Hij heeft het doel goed verdedigd. Al snel werd de

0-7 gescoord door Zaandijk.

Jasper, Sydney, Joep, Hugo en ik bleven ons best doen al viel dat niet mee met zoveel doelpunten van de tegenpartij. Thom kreeg 2 mooie kansen maar de bal wilde er ook in de 2e helft niet in. Na de kansen van Thom maakte Nick een fantastisch doelpunt. Kort daarna raakte Nick geblesseerd maar kwam weer sterk terug in de wedstrijd.  Hugo liet nog een mooie verdedigingsactie zien.  Hierna volgde nog 2 doelpunten van Zaandijk. Nick maakte nog een mooie passe  naar Thom maar helaas geen doelpunt. Nick kreeg aan het einde van de wedstrijd nog een flinke duw in zijn rug. Hierna werd de wedstrijd afgefloten. Eindstand 1-10. We hebben ons best gedaan maar Zaandijk was deze keer beter.