DZZ F1 ongeslagen kampioen !!!!!!!

ZOB F4M

0 - 6

DZS JO9-1

Competitie

F-pupillen zaterdag, F1, 6e klasse 07

Datum

6 december 2014 12:30

Accommodatie

Sportpark Zuidooster - ZOB
Purmerenderweg 55
1461 DD
ZUIDOOSTBEEMSTER
tel. 0299-430569

De laatste wedstrijd van de F1 uit tegen de meisjes van ZOB. Lekker uitslapen want we spelen pas om half 1. De jongens hebben er zin in want het kampioenschap is eigenlijk al binnen maar officieel pas na deze wedstrijd. Jacco staat op doel. Tomas, Olaf, Finn, Kimi, Ryan, Jamie, Tygo en Jim als aanvoerder staan in het veld.


Na 5 minuten maakt Tygo meteen de 1-0. Ze krijgen echter wel weerstand van de meiden dus ze moeten er 'gewoon' tegenaan. Een mooi schot van Finn gaat net naast het doel, maar even daarna schiet Finn hem vol in de hoek en staat het 2-0. Meteen daarna maakt Ryan de 3-0 en rennen de jongens juichend over het veld.

De jongens zijn op dreef en Tomas schiet mooi op doel van afstand maar de bal ketst net af op de tegenstander. 
Vlak voor rust maakt Olaf het 4e doelpunt en Jim vlak daarna de 5-0.

 

De fluit klinkt en de jongens gaan naar de kleedkamer voor een beker limonade. Ze krijgen veel complimenten  van de coach en trainers want ze spelen heel mooi over naar elkaar.

 

De 2e helft staat Tygo op doel. De jongens spelen vooral op de helft van de tegenstander maar de meiden bieden veel weerstand en de keepster heeft een paar mooie reddingen.

Uiteindelijk gaat een mooie bal van Jamie over de keeper en staat het 6-0. Daarna maakt Tomas na een aantal pogingen de 7-0. 

In de laatste minuut schiet Kimi nog een prachtig schot op doel maar deze gaat helaas net tegen de paal en dan wordt er afgefloten met 7-0 als mooie eindstand.

Tygo kan nu ook aan het werk als er penalties worden  genomen. Hij heeft mooie reddingen en laat uiteindelijk maar twee ballen door.

Dan is het feest !!!!! Jacco, Tomas, Olaf, Finn, Kimi, Ryan, Jamie, Tygo en Jim krijgen mooie rozen en natuurlijk een foto-momentje voor de KAMPIOENEN !!!! 

 

In de kleedkamer knalt de (kinder)champagne....een prestatie om trots op te zijn jongens....alle wedstrijden gewonnen !!!!!

 

En natuurlijk ook complimenten voor de coach en trainers !

 

Groet Jim, Esmée en Marjan

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!