DZS F1 stevig op eerste plek na weer een overwinning

Datum

8 november 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na vorige week lekker uitgeslapen te hebben op zaterdag, mochten we deze keer weer vroeg op om thuis aan te treden tegen Ilpendam. Op papier een redelijk makkelijke wedstrijd; zij staan 5e en wij ongeslagen bovenaan. Na de warming-up en het inschieten van keeper Tygo begonnen we keurig om 9:00 uur aan de wedstrijd. Meteen vanaf het eerste fluitsignaal werden we, tegen alle verwachtingen in, flink onder druk gezet! Aanvoerder Tygo had 2 belangrijke reddingen nodig om ons voor een achterstand te behoeden. Gelukkig pakten we het daarna goed op en scoorde Jim heel mooi de 1-0. Hierna wist wederom Jim het net te vinden, en gingen we met 2-0 de rust in.

De tweede helft was Ilpendam een stuk minder gevaarlijk, en uiteindelijk wonnen we de wedstrijd met 3-0 door een mooie goal van Finn.

Komende zaterdag staat een oefenwedstrijd op het programma tegen de F1 of F2 van wederom Ilpendam, eens kijken of zij meer tegen ons opgewassen zijn…