Super wedstrijd van DZS F1 tegen Purmersteijn F5

Accommodatie

Onbekend

DZS F1 - Purmersteijn F5

Op het mistige veld gaan de mannen van start met een warming- up. Tygo, die op doel staat, krijgt de ballen om zijn oren. Maar hij is niet bang voor de bal en duikt dan ook regelmatig met goed resultaat.

Klaar voor de wedstrijd. Het zonnetje piept net over de bomen heen .. de wedstrijd kan beginnen. Olaf, Thomas en Kimi achter. Jim, Ryan, Jamie en Finn voor. Tygo op doel en Jacco in de reserve.

Meteen is er een actie van Finn die net naast schiet. En dan is er in de 2e minuut de 1-0 van Ryan. Joehoeeee dat beloofd wat! Purmersteijn komt af en toe aan de bal maar Olaf en Thomas houden alle ballen tegen. Vervolgens pakt Kimi de bal af van de tegenstander en zet goed voor. Even later scoort Jim de 2-0 en Ryan bijna de 3-0. Niet getreurd want even later maakt Finn die. Tygo is de reddende engel bij een doorbraak van Purmersteijn. Even later ziet de tegenstander wel een gaatje en is het 3-1. Maar de 1e helft is nog niet klaar. Finn maakt vanuit een onmogelijke hoek de 4-1. Jacco zorgt voor een vrije trap. Later volgt weer even wat spanning voor eigen doel. Het gaat dan weer snel naar de andere kant waar Jamie 2 hele goede acties heeft. Jim maakt de 5-1. Thomas houdt de bal weer tegen en geeft goed voor. Bal over de lijn .. dus Jim neemt de corner en Jamie maakt het af => => => 6-1!

In de rust is er limonade in de kleedkamer waar de overwinnaars roes er al goed in zit.

Klaar voor de 2e helft. Jim blij want hij mag „eindelijk” op doel. Finn trapt af en Tygo maakt de 7-1. Jacco en Kimi pakken goed de bal af en zetten die voor. Ryan maakt dan 2x bijna een goal. Goed gedaan hoor. Door een goede actie van Jamie schiet de tegenstander in eigen doel .. 8-1. Vervolgens schiet Tygo hem er ook bijna in. Purmersteijn breekt uit en dan volgt er een goede redding van Jim helaas glipt de bal uit zijn handen en volgt niet veel later de 8-2. En dan wordt het weer druk op de helft van de tegenstander: Tygo schiet op de lat, Finn maakt de 9-2, Kimi neemt een cornerbal, Olaf neemt een cornerbal, Jacco neemt goed aan, langs de voeten van Jamie, Ryan en Thomas en dan maakt Olaf de 10-2. Het wordt weer even spannend op eigen helft waar Jim gelukkig zorgt voor een goede redding. Later weet Finn de bal goed voor te zetten naar Ryan die de 11-2 maakt. Jacco kaapt de bal weer af en Finn zet nog eens voor naar Ryan die eerst op de lat schiet en daarna in het doel: 12-2. En dan de laatste actie: Tygo, Jamie, Corner, Hoog balletje en een doelpunt: 13-2. oeps deze moeder is alleen vergeten op te schrijven wie het doelpunt maakte.

Wat een wedstrijd, wat een doelpunten! En wat heerlijk om te zien hoe „onze” mannen met elkaar groeien in dit spel.