Datum

12 oktober 2013 8:45

Accommodatie

Onbekend

Op een mooie kunstgras in Broek in Waterland, begonnen we in de eerste helft moeizaam aan de wedstrijd. Het ging in de eerste 10 minuten op en neer. We hadden moeite om de bal rond te krijgen we speelde wat onzeker. Gelukkig voor de rust heeft Yasmine toch twee doelpunten kunnen maken waarvan 1 daarvan uit een voorzet van DJ.

In de tweede helft hebben we de draad weer opgepakt en dat resulteerde in een monsterscore voor DZS tien tegen nul. 3 en 4 -0 van DJ. 5-0 van Jaydee (een mooi puntertje). 6-0 van DJ, assist van Sam. 7-0 van Jaydee met een afstandschot net buiten de zestien. 8-0 van Yasmine nadat de keeper een schot heeft tegen gehouden van Sam. 9 en 10 -0  van DJ na een fout in de communicatie van de tegenpartij maakte een mooie zaterdagochtend voor DZS.