Home

Tweets met hashtag #vvdzsneck komen op de homepage terecht. Tweet je nieuwtjes over DZS dus altijd met deze tag!

Sportpark weer open na stormschade

18 maart 9:00  Update 18 maart van Sportstichting Wijdewormer en Bestuur DZS: De trainingen en oefenwedstrijden kunnen vanaf vandaag, 18 maart, weer hervat worden. De lichtmasten zijn weer gerepareerd en de schade door de storm hersteld.meer »

565x gelezen

Robbert Brink nieuwe DZS hoofdtrainer

10 maart 8:00  Robbert Brink zal deze zomer Adri Looijen opvolgen als hoofdtrainer van DZS. Trainer en club tekenden 9 maart jl. een éénjarige-overeenkomst met de intentie om langer samen te werken. De huidige trainer van VPV Purmersteijn Onder 23 krijgt te maken met een ambitieuze en uitgebalanceerde selectie. De technische staf van de DZS-selectie is intact gebleven en bestaat, naast hoofdtrainer Robbert Brink, uit assistent-trainers Jelco Deinum en Michael van Mierlo, teammanager Ronald Florusse, keepertrainer Bas Kok en verzorger Ellen Florusse. meer »

439x gelezen

8/3 - De DZS-vrouwen van de toekomst

8 maart 22:15  Deze mooie foto kregen we vanaf het trainingsveld toegestuurd vanwege Internationale Vrouwendag. De MO13. Op de toekomst!

109x gelezen

Vriend van DZS - De eerste borden hangen!

26 februari 20:00  27 januari jl. introduceerden we Vriend van DZS. Nu staat de teller al op 15 vrienden. Het loopt geweldig door. En de eerste serie vriendenborden hangen langs het veld. De nieuwste vrienden: - De Kokkies - De Hellingmannetjes - Marco Kramer - Fam. Rechards-Veerman - Baco Seniors - Manon & Brian Dit zijn de andere vrienden van DZS: - De Schapenhoeder - Brentford FC - Piet en Anita - Ed.Jo.Daf. - Fam. van Dorp - De Bakkies - Raymond en Lizet Verkroost - Johanna en Eef Rutjes - Jack & Lies Melis - De Borries Dank voor alle support. Zegt het voort! DZS prijst zich gelukkig dat het zowel door bedrijven gesponsord wordt als door particulieren. Als particulier kon je DZS al extra ondersteunen als donateur of door je aan te sluiten bij de Club van 100. Sinds kort kan je dat ook doen door Vriend van DZS te worden. Voor 50 euro per jaar. En als Vriend van DZS krijg je een mooi vriendenbordje langs het veld. Je kan zelf vriend of vriendin worden, met jouw familie, jouw elftal, jouw Minivoetbalteam, oud ploeggenoten, met je koppeldart-partner, noem maar op. De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Wie volgt? Meer informatie?meer »


Bericht KNVB - Alle competities DZS afgebroken

24 februari 18:45  Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen van het kabinet heeft DZS een update van de KNVB ontvangen over de gevolgen voor het voetballen. Het meest in het oog springt het niet afmaken van de competities 20/21 en het weer opstarten van de trainingen voor spelers tot 27 jaar.meer »

99x gelezen

Preview nieuwe clubgebouw

22 februari 22:15  De groep mensen van DZS, WWSV en Butje13 die de inrichting voor hun rekening nemen kregen al een kijkje in het nieuwe clubgebouw. Om te kijken waar de nieuwe bar komt, om de grootte van de keuken te zien, het licht, de akoestiek, maten op te nemen etc. En allemaal waren ze het er over eens - wat wordt het mooi! Natuurlijk hebben we voor jullie wat foto's gemaakt. Dus onderstaand een rondleiding in foto's.meer »

132x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!