Home

Tweets met hashtag #vvdzsneck komen op de homepage terecht. Tweet je nieuwtjes over DZS dus altijd met deze tag!

Programma deze week

28 september 7:00  Programma - meer »


Uitslagen - DZS 1 wint derby Wormerland

24 september 15:00  De uitslagen van deze weekmeer »


We gaan weer klaverjassen! Vanaf 30/9

20 september 17:45  We gaan weer beginnen met het klaverjassen in de sportkantine De BOOGBAL. De start is vrijdag 30 september 2022, aanvang 20.00 uur. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur. Voor € 3.50 krijg je een kop koffie, koek, gezelligheid en een warme kantine ;-) Ook is er weer een Tombola met leuke prijzen!! Zien we u 30 september? meer »

52x gelezen

Wie doet mee met onze JC?!

16 september 9:00  DZS heeft een hele enthousiaste en betrokken Jeugdcommissie. Ze zorgen dat alles rondom het jeugdvoetbal bij DZS soepel verloopt. Vanaf de kabouters tot en met de JO17. Bijzonder is ook dat de huidige JC-leden zelf geen kind of kleinkind hebben voetballen bij de jeugd. Nu zijn we nog op zoek naar versterking. Als lid van de JC of als hulp bij de activiteiten. Het zou toch heel mooi en eigenlijk logisch zijn als een van de ouders of grootouders van de jeugdspelers zou aansluiten bij de JC? Wil je erover nadenken? Het is fijn vrijwilligerswerk en we hebben je hard nodig. Laat je Tom, Mitchell of Chayenne even weten wat je kan doen?meer »

63x gelezen

Kantinediensten dit seizoen bij DZS

4 september 9:00  Hoe maken we van de Boogbal-kantine weer “the place to be”?! Daarmee zijn we aan de slag gegaan en hebben deze zomer mooie stappen gemaakt. Met maar liefst 20 vaste medewerkers (!) gaan we deze uitdaging aan. En wat nieuw is, we doen dat als kantinecommissie De Boogbal, dus met vaste vrijwilligers van de 3 clubs samen 😊 meer »

130x gelezen

Klaar voor de start dankzij Onderhoudsploeg

2 september 22:45  Terwijl de meeste leden nog van de zomervakantie genoten was de onderhoudsploeg alweer regelmatig op het complex te vinden. Om alles startklaar te maken voor het nieuwe seizoen. Zo is er een prachtige afvalhok gebouwd, is het grasveld groen gehouden, kleine reparaties uitgevoerd, doelnetten gerepareerd en zijn de lijnen getrokken. meer »

81x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!