Home

Tweets met hashtag #vvdzsneck komen op de homepage terecht. Tweet je nieuwtjes over DZS dus altijd met deze tag!

Uitslagen

23 oktober 14:00  De uitslagen van deze weekmeer »


Een kaartje voor Ruud

23 oktober 11:00  Afgelopen maandag is Ruud Tensen bij de werkzaamheden aan de onderhoudsloods heel lelijk ten val gekomen. Hij moest met een ambulance naar het ziekenhuis. Gelukkig is hij nu weer thuis maar er zal een flinke tijd nodig zijn om weer helemaal te herstellen. Wij wensen Ruud veel sterkte en beterschap toe.meer »

57x gelezen

Coronaregels vanaf 23/10 bij DZS

21 oktober 21:15  Beste DZS leden, trainers, ouders en bezoekers. De afgelopen weken hebben wij de kantine open gehad voor afhaal. Vanaf deze zaterdag (23-10) kun je ook binnen zitten. Een heugelijk moment. Wel moeten wij ons aan een aantal regels houden. Het kantine personeel of bestuursleden kunnen om uw QR code van uw Corona check-app vragen. Bij het tonen krijgt u een stempel waarmee u toegang hebt om in de kantine te blijven. Bij het weigeren van het tonen van een QR code verzoeken we u vriendelijk de kantine te verlaten en buiten uw consumptie te nuttigen. Op deze manier kunnen we de nieuwe kantine in gebruik nemen en ons netjes aan de regels houden. Let op! - De keuken is nog steeds beperkt open vanwege de vertraging in de levering van keukenapparatuur - De kantine is en blijft pin-only - Geen glaswerk buiten Met deze informatie hopen wij u voldoende te hebben geïnformeerd en hopen wij op medewerking. Met vriendelijke groet, Het DZS Bestuur

68x gelezen

Programma deze week

21 oktober 20:00  Programma - meer »


Opening nieuw complex naar voorjaar 2022

21 oktober 19:00  Nog niet alle mensen zijn ervan op de hoogte dat het openingsfeest van zondag 24 oktober niet doorgaat. Dat heeft verschillende redenen, ook zaken buiten de clubs om. Erg jammer natuurlijk, want iedereen kan wel een feestje gebruiken. Het feest gaat er hoe dan ook komen, alleen wanneer is nog even de vraag. Zodra er meer bekend is laat de feestcommissie weer van zich horen. meer »

43x gelezen

Hoe gaan we om met de coronaregels?

12 oktober 19:30  Zoals je misschien hebt gehoord of gezien hebben de partytenten zondag het weer niet overleefd. Nu onze mooie overkapping is verdwenen heeft het bestuur het volgende besluit genomen over hoe nu verder met buiten consumeren, de coronaregels en huisregels. Tot en met de herfstvakantie gaan we niet scannen op QR-code. De kantine is dan alleen open voor verkoop en consumeren doe je buiten. Dus net als afgelopen zaterdag.   Bij de huidige regelgeving, gaan we na de herfstvakantie volledig open met het scannen van de QR code. Dus dan geen QR code, dan niet consumeren in de kantine.meer »

146x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!