Home - Voetbalvereniging DZS Neck

Home

Tweets met hashtag #vvdzsneck komen op de homepage terecht. Tweet je nieuwtjes over DZS dus altijd met deze tag!

Programma deze week

25 september 7:00  Programma meer »


Steun je DZS? GroteClubActie 23/9 van start!

23 september 13:00  We gaan weer loten verkopen! 23 september jl. start de Grote Club Actie 2023. Loten waar de kopers, lopers en vooral DZS veel plezier aan beleven. Onze jeugdspelers kunnen zo weer een prachtige voetbaloutfit bij elkaar lopen en de kopers mooie prijzen. Van elk lot van € 3,- gaat er 2,40 naar de club. Jij doet toch ook mee? meer »

2437x gelezen

Uitslagen

23 september 12:30  De uitslagen van deze weekmeer »


VANDAAG Super saturday bij DZS!

17 september 16:45  Zaterdag 23 september staan er weer veel thuiswedstrijden op het programma en zijn dit ook de eerste competitiewedstrijden van het seizoen voor DZS. Alle reden voor een leuk feestje! meer »

144x gelezen

Nieuw 3-jarig sponsorcontract ING en DZS!

17 september 6:45  Fantastisch sponsornieuws! ING en DZS gaan opnieuw een samenwerking aan voor drie jaar. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen in Nederland sponsoren. ING is sinds 2015 sponsor van DZS. DZS is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar verder te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal en ook dat van hier in onze polder. meer »

79x gelezen

17/9 Boogbal-buffet | Voor alle vrijwilligers

15 september 8:15  - Uitnodiging Boogbal-buffet op zondag 17 september - Beste vrijwilliger, Zonder vrijwilligers geen clubs in ons dorp, dus ook geen DZS, WWSV, Butje 13 en Sportstichting Wijdewormer. Omdat we niet zonder je kunnen, en gewoon heel blij zijn met iedereen die zich vrijwillig inzet voor het verenigingsleven, nodigen de Sportstichting Wijdewormer, DZS, Butje 13 en WWSV je van harte uit voor een heerlijk buffet op zondag 17 september in onze kantine. Een buffet verzorgd door Boogbalsponsor 1456. Zo starten we het nieuwe seizoen gezellig en samen zoals we dat zo graag zien bij onze clubs. Jij komt toch ook?! Bestuur Sportstichting Wijdewormer, DZS, Butje 13 en WWSVmeer »

325x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!