Nieuwe grasmaaier en lijnentrekker! - Voetbalvereniging DZS Neck

Nieuwe grasmaaier en lijnentrekker!

15 oktober 2023 12:15

Michiel Bormans - Tekst en foto

Afgelopen week heeft de Onderhoudsploeg nieuwe machines ontvangen! De Sportstichting Wijdewormer schonk een grasmaaimachine en de Club van 100 van DZS een nieuwe kalklijnentrekker.
In de onderhoudsloods waren alle werkers bij elkaar gekomen. Het was ook wel even een momentje omdat de nieuwe machines het werk van de Onderhoudsploeg een stuk comfortabeler maken.

De grasmaaier is vooral nodig voor de kanten, het gras om de sportvelden heen, de velden zelf worden onderhouden door Spurd. Ruud Tensen nam de maaier in ontvangst van Ronald Levering, coördinator Onderhoudscommissie van de Sportstichting. Ronald zette in zijn woordje het belangrijke werk van de Onderhoudsploeg voor de verenigingen nog even in het zonnetje. Leo Vrouwe van de Club van 100 overhandigde vervolgens de nieuwe lijnentrekker aan Henk Gans. En natuurlijk kon de grap niet uitblijven dat de hoop was dat met deze machine de lijnen echt recht getrokken zouden worden. Na een uitvoerige bewondering van de machines nodigde Onno Kuijpers, voorzitter van de Sportstichting Wijdewormer alle genodigden uit voor een welverdiende borrel bij Boogbalsponsor 1456.
Leuk om te vermelden is dat de volgende ochtend vroeg de mannen al op de machine zaten om een even in alle rust het grasmaaien uit te proberen. 

DSC_5490_NEW.jpg
Ruud Tensen op de nieuwe grasmaaimachine - Hij zat goed, reed goed en maaide uitstekend
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!