Word je ook barvrijwilliger?! - Voetbalvereniging DZS Neck

Word je ook barvrijwilliger?!

24 september 2023 22:00

Yuri Hellingman

Onze kantineploeg bestaat al uit 21 leden. Leden van DZS, WWSV en Butje13, een gemêleerd gezelschap met jonge- en oudere jongeren. Een gemotiveerd en gezellig team. Met elkaar draaien we kantinediensten voor de drie verenigingen. En om het voor iedereen leuk en makkelijk te houden zoeken voor onze vaste kantineploeg versterking!
Doe je mee en geef je je op als vaste barvrijwilliger in kantine “De Boogbal”? Je zal zien hoe leuk en gezellig het is.

Wat zijn de werkzaamheden?
O.b.v. beschikbaarheid kun je je opgeven voor een ochtend- of middagdienst van 5 uurtjes. Je staat dan samen met een collega van de vaste kantineploeg en een aantal teamvrijwilligers achter de bar/keuken. Horeca ervaring is niet nodig, een glimlach is vereist!

Eenmaal per twee maanden zitten we gezellig bij elkaar in de kantine om de voortgang te monitoren en ervaringen te delen.

Lijkt het jou leuk om meer betrokken te zijn bij onze gezellige verenigingen en/of wil je meer informatie, neem dan contact op met: Renate Hellingman 0615057512 of
Yuri Hellingman 0621225498

En ben je liever gastvrouw of gastheer of scheidsrechter bij de Jeugd of Senioren, laat het weten aan voorzitter Peter Komen  (0653491778). De club heeft je hard nodig. 

Mogen we jou snel verwelkomen?!

DSC_8301.JPG

Bron: Barcommissie De Boogbbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!