Nieuw 3-jarig sponsorcontract ING en DZS! - Voetbalvereniging DZS Neck

Nieuw 3-jarig sponsorcontract ING en DZS!

17 september 2023 6:45

Michiel Bormans - Tekst en foto

Fantastisch sponsornieuws! ING en DZS gaan opnieuw een samenwerking aan voor drie jaar. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen in Nederland sponsoren. ING is sinds 2015 sponsor van DZS. DZS is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar verder te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal en ook dat van hier in onze polder.

DZS voorzitter Peter Komen in een eerste reactie op het nieuws: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank willen we het jeugdvoetbal (het ING KiDZS-kamp) en vooral dat van meisjes en meiden een boost geven. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Niemand buitenspel

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met DZS en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Bron: Bestuur en sponsorclub DZS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!