Fantastisch ING KiDZS-kamp 2023! - Voetbalvereniging DZS Neck

Fantastisch ING KiDZS-kamp 2023!

16 juni 2023 21:00

Michiel Bormans - Foto's Elise Rijnen

Na 4 jaar was het eindelijk weer zover; het ING KiDZS kamp. Eindelijk konden de tentjes, caravans weer van stal worden gehaald. Door de renovatie van het complex en COVID was Petro's Pupillen-camping in 2019 voor het laatst open gegaan, afgelopen weekend werd de draad weer opgepakt. En hoe! Met een geslaagd Jaap Jongsmatoernooi, BBQ, tentjes, vossenjacht en op zondag het voetbalfeest. Wat nieuw was, waren de kinderen, ouders en de organisatoren, wat hetzelfde was, de geweldige fijne sfeer en het altijd prachtige weer.

De Zilveren Schapen kijken met een grote glimlach terug op het geweldige ING KiDZS-kamp van afgelopen weekend. Met de jongens en meisjes van de Kabouters, O10, O11 en O12 en hun ouders.

2023_-_tentenkamp_3a.jpg
De vossen van 2023: Pokemon, Tuinman/vrouw, Suikerspin, Straatveger, Lucky Luke en Dalton, Oude ninja meester., Conducteur,  Huisarts,  Kokkin en Mountainbiker.

2023_-_tentenkamp_6.jpeg   2023_-_tentenkamp_8.jpeg

2023_Jaap_Jongsma_toenooi.jpg    
Jaap_Jongsma_toenooi_2023.jpg

Eerste keer kamperen op het nieuwe complex
De dag was al vroeg begonnen. Om 10.00 uur was het Jaap Jongsmatoernooi voor de 010, 011 en 012. Eindelijk weer een DZS-toernooi in eigen huis. 
Nog voor de BBQ op het nieuwe terras ging Petro's Pupillen camping open en plaatsten de jongsten van DZS met hun ouders de tentjes, caravans en campers op het B-veld. Als vanouds een prachtig gezicht. 
Daarna de speurtocht door Neck. Georganiseerd door Ingrid. Met elk team in eigen kleur shirt, geregeld door Ganesja bedrijfskleding. Spannend en hartstikke leuk. Bij terugkomst mooie verhalen, veel gelachen en langzaam ging het licht uit. 

2023_-_tentenkamp_4.jpeg

Voetbalfeest - Met Yasmine op doel bij de penalties
Om bij het krieken van de dag en na een stevig ontbijt in de kantine weer te starten met het DZ(e)Skamp. Met allerlei leuke voetbalspelletjes. Yasmine, nu keepster van AFC en voorheen van DZS, stond op doel om de penalties te stoppen. Wat een geweldige verrassing!
En toen ging het laatste fluitsignaal. De tentjes werden opgeruimd en Petro's Pupillencamping was weer gewoon het B-veld van DZS. Met een ijsje in de hand werd iedereen vervolgens uitgezwaaid door de Jeugdcommissie van De Zilveren Schapen.

2023_-_tentenkamp_5.jpeg   2023_-_tentenkamp_11.jpeg

Een grote pluim
Dank aan ING Bank die het KiDZS-kamp van DZS weer mede mogelijk heeft gemaakt. Ook aan Knook AGF voor de appels, McDonalds voor de waterflesjes en Buurkracht voor de tasjes en schrijfwaren. En een grote pluim voor onze Jeugdcommissie Elise, Mitchell, Cindy, Tom, Chayenne en Petro. Wat hebben jullie er weer een onvergetelijk feest van gemaakt. Dank voor al jullie inzet en enthousiasme. En ook voor de kantinecommissie, de vossen onder leiding van Ingrid, de scheidsrechters, onze coaches /trainers en al die ouders die hun handen uit de mouwen hebben gestoken, GEWELDIG!

En een extra vermelding voor de initiatiefnemer en naamgever van het tentenkamp Petro Knook. Hij is weer weken in touw geweest voor de jongste DZS'ers. Hulde.
Met elkaar hebben jullie laten zien dat DZS méér is dan voetbal. Op naar volgend jaar!

2023_-_tentenkamp_10.jpeg

Bron: Organisatie Tentenkamp
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!