23 & 24 juni Minivoetbaltoernooi - Voetbalvereniging DZS Neck

23 & 24 juni Minivoetbaltoernooi

21 juni 2023 20:00

Manon van Veen

Na een succesvol toernooi vorig jaar op ons nieuwe, mooie complex gaan we dit jaar weer het DZS Minivoetbaltoernooi organiseren! Voor een gezellig voetbalfeestje moet je vrijdagavond 23 juni & zaterdag 24 juni in Neck zijn. Dit jaar introduceren wij ook een oude bekende op het DZS Minivoetbaltoernooi, de heren categorie!

Het leukste toernooi! 
Een programma met DJ, zanger, hapjes, drankjes, springkussen (zaterdag), spelletjes en vooral veel voetbal.

Categorie heren & gemengd 
We halen een oude, bekende categorie terug op het DZS Minivoetbaltoernooi, de categorie heren (voorheen de prestatiepoule). In deze categorie spelen alleen heren tegen elkaar. Je speelt 6 tegen 6 op een klein veld met kleine doelen. Aanmelden kan vanaf 15 jaar.
Daarnaast blijft natuurlijk onze gemende categorie (voorheen de recreatiepoule) ook bestaan. Je speelt 6 tegen 6 op een klein veld met kleine doelen. In elk team zitten minimaal 2 dames en elke wedstrijd staan er per team ook 2 dames op het veld. Een doelpunt van een dame telt dubbel. 

Doe je mee?
Deelname aan het minivoetbaltoernooi kost € 30,- per team. Aanmelden kan vanaf 15 jaar.
Inschrijven kan hier

Informatie over het toernooi, het programma en het laatste nieuws is te vinden op www.vvdzs.nl en op de Instagram van vvdzsneck. 
Heb je vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij een van de organisatoren of een mailen naar:
minivoetbal@vvdzs.nl  en wil je iets betekenen in de organisatie (denk aan o.a. sponsoring, wedstrijd fluiten, mee helpen etc.) horen wij dat graag! 

Wordt vervolgd :-)

Sportieve groet,
Organisatie minivoetbaltoernooi DZS
Bron: Organisatie Minivoetbaltoernooi
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!