7/1 DZS - Oud DZS en Nieuwjaarsreceptie - Voetbalvereniging DZS Neck

7/1 DZS - Oud DZS en Nieuwjaarsreceptie

31 december 2022 0:15

Michiel Bormans

Zaterdag 7 januari vieren we bij DZS het nieuwe jaar. Om 13.00 uur is de traditionele Nieuwjaarswedstrijd tussen DZS 1 en Oud DZS. En we zijn we bijzonder verheugd te kunnen vermelden dat ook dit keer de wedstrijd onder leiding zal staan van voormalig Eredivisie-scheidsrechter Roelof Luinge. Na afloop van de wedstrijd is de nieuwjaarsreceptie. Van DZS én WWSV tegelijk!
En we hebben nog een extra verrassing. Tijdens de receptie zullen we ook de namen van het sportpark en van de mini arena onthullen. Wie dat gaan doen houden we nog even geheim. Zorg dus dat je zaterdag bij DZS bent!

Nog één keer! Op de laatste voetbalbenen
Het zal de laatste keer zijn dat een grote groep DZS-coryfeeën op het veld te bewonderen zal zijn. Het hoofd wil nog wel, maar de benen steeds minder. Ze gaan het stokje overgeven aan een nieuwe generatie "Oud DZS'ers". Dus kom nog een keer van ze genieten.

2016_afrap_DSC_0947_2.JPG
 
Oud DZS in 2016 bij het 50-jarig jubileum. Met vlnr. staand: Michiel Bormans, Bart Bosschert, Floyd Hasselbaink, Henk Gans, Michael Gans, trainer Ben Lensen, Norman Van Vlerken, Ronald Koopman, scheidsrechter Roelof Luinge, Nilsson ten Hoope, Wessel Prins, Jerry Berkhout, Paul Soederhuizen, Jelco Deinum, Ton Ruizendaal, Harry Duijn, Peter Hali en Paul Sijmons, Danny Visser en toenmalig voorzitter Ron Slond.
Gehurkt vlnr. Richard Gans, Richard de Ruijter, Regillio Lattig, Fred de Bies, Peter van de Velden, Michael Bol, Bas Kok, René Bakker, Jelle Tichelaar en Onno Kuijpers.
Bron: Bestuur DZS
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!