Paul Soederhuizen Erelid van DZS!

4 juli 2022 21:45

Michiel Bormans

Tijdens het openingsfeest van het nieuwe sportcomplex was het dan zover. Paul Soederhuizen werd door Peter Komen, voorzitter van DZS, gehuldigd tot Erelid van voetbalvereniging De Zilveren Schapen. Dat was voor niemand een verrassing. Het was niet de vraag óf maar vooral wánneer dit zou gebeuren. En na alle buitengewone inzet van Paul om het sportpark de Boogbal te realiseren, was dit een fijn uitgekozen moment. De voorzitter spelde Paul het zilveren schaapje op, behorende bij het erelidmaatschap. Olga, Julia, Isabelle, Daniël, Marleen en Daphne keken vol trots toe. En dat heeft Klaas op de een of andere manier vast ook gedaan. Een luid en welgemeend applaus volgde van alle aanwezigen van DZS, maar ook van WWSV en Butje 13. En de vele oud-ploeggenoten van Paul dronken er met hem een stevig biertje op. Paul, een man van weinig woorden en vooral veel daden, genoot zichtbaar. 

De realisatie van ons sportcomplex is echt een huzarenstukje geweest. Daar hebben veel mensen een bijdrage aan geleverd, meerdere mensen een grote rol in gehad, maar Paul was van de buitencategorie. Er is al veel over gezegd en geschreven. Lees de extra editie van het Wijdewormerjourtnaal van juni jl. en je snapt direct dat de keuze van het bestuur van DZS om Paul het erelidmaatschap toe te kennen geen verdere toelichting nodig heeft. 

Lid van Verdienste in 2019
In december 2019 werd Paul Soederhuizen al lid van verdienste. Toenmalig voorzitter Ron Slond en zjin bestuur gaven aan in hun toelichting: "eigenlijk verdient Paul het erelidmaatschap van onze club. Maar wat moeten we dan doen als het complex straks af is? Wat is de overtreffende trap?"
De site van DZS publiceerde toen het volgende artikel.

07-1-DSC_0284.JPG
20 augustus 2020 - Paul (links) slaat samen met Wethoudr gemeente Wormerland Kees van waaijen en Martijn Hemmer (BPD) de eerste paal van het clubgebouw

DSC_6150.JPG
16 april 2021 - Paul neemt als een van de eersten de sleutel van het nieuwe clubgebouw in ontvangst

Ereleden en elden van verdienste van DZS
Paul werd het 18e erelid in het 56-jarige bestaan van onze club. DZS heeft ook 23 leden van verdienste binnen de vereniging. Eén van die leden, Toos Kramer, kreeg die eer ook toegekend tijdens het openingsfeest. Binnenkort over lid van verdienste Toos Kramer ook meer te lezen op de www.vvdzs.nl.
Zien wie de de andere ereleden en leden van verdienste van DZS zijn?

image00500.jpeg
Paul Soederhuizen is door Peter Komen gekroond tot Erelid van DZS. Vol trots toont hij het Zilveren Schaapje. Naast Paul staat Atie van Diepen met de bloemen.

Bron: Foto Patricia Gans
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!