Fantastisch openingsfeest! - Voetbalvereniging DZS Neck

Fantastisch openingsfeest!

15 juni 2022 7:45

Michiel Bormans

DZS, Butje 13, WWSV en de Sportstichting Wijdewormer hebben dit weekend een fantastische opening van het nieuwe sportcomplex beleefd. Zonovergoten, feestelijk en met veel hoogtepunten. De lach was niet van het gezicht te krijgen in Neck.
Zowel het feest met de sponsoren een dag eerder als de rondleidingen, de openingsceremonie van het complex met dweilorkest en de BBQ met ruim 250 mensen, alles verliep volgens het boekje. Natuurlijk geholpen door het mooie weer.

IMG-8948.JPG
Dweilorkest De Duveldragers kondigde de opening van Sportcomplex in Wijdewormer aan. Lopend door de straten van de buren van de clubs arriveerden zij bij de entree van De boogbal om daar de openingsceremonie muzikaal te begeleiden. Een waar feest!

Openingen en meer
Woorden schieten eigenlijk tekort. Er was zoveel te doen, de hele dag was het gezellig druk en hoogtepunten regen zich aaneen. Zoals de officiële momenten van de opening van het sportpark door de Sportstichting en later door de voorzitters van de clubs, met tussendoor de officiële opening van het speeltuintje op de Leeghwaterstraat in Neck door burgemeester Judith Michel en Natasja Hooijer (BPD). "Het speeltuintje dat de verbinding vormt tussen de nieuwe en oude buurtbewoners en die van het sportcomplex" zoals ceremoniemeester Hans Hellingman dat zo mooi wist uit te drukken.

Maar er viel zoveel meer te genieten. Rondleidingen over het complex met Paul en Hans of in de clubcar als koning en koningin rondgereden worden door Petro. Het kaboutervoetbal, de leuke activiteiten van Broek Events, het Boogbalparcours of de clinics van Butje 13 en WWSV.

Leden in de bloemen gezet
En toen moest de BBQ nog beginnen. Voorafgegaan door mooie woorden van Peter Komen, die namens de voorzitters van de clubs een aantal mensen van Butje 13, WWSV en DZS in het zonnetje heeft gezet. Zo werd Paul Soederhuizen, het bouwtechnische baken van de bouw van het sportcomplex benoemd tot erelid van DZS. Toos Kramer werd tot lid van verdienste van DZS  benoemd als oeuvreprijs voor haar jarenlange onvermoeibare inzet voor de club. Binnenkort meer over de huldigingen van Paul en Toos.

Beelden zeggen meer dan woorden. Een korte impressie van het openingsfeest IMG-8699.JPG  IMG-8769.JPG
Expeditie Robinson, Piratenfeest en School is out - Broeks events maakt er een feestje van.

image00415.jpeg

    IMG-9033.JPG      IMG-9074.JPG

De vaandeldragers van de clubs worden in de clubcar van de onderhoudsploeg naar de vlaggen gereden. Daar hezen Ron (DZS), Leo (Butje13) en Ronald (WWSV) hun clubvlag in top. Onder toeziend oog van burgemeester Judith Michel en ceremoniemeester Hans Hellingman (onder)

IMG-9026.JPG    IMG-9025.JPG

IMG-9190.JPG
Natasja Hooijer, BPD, en Judith Michel, Burgemeester van Wormerland, openen het speeltuintje naast het sportcomplex en aan de Leeghwaterstraat door het planten van een boom. 

IMG-9451.JPG

Henk Gans, erelid DZS, won het weekendje Cabrio rijden, een van de prijzen van de loterij. Beschikbaar gesteld door Autoverhuur Adrie Jonk. Ook het wijn en diner-arrangement van restaurant Mario uit Neck als het Spa & Welness weekend van Fort Resort Beemster kregen blije winnaars.


   

 

Bron: Foto's Patricia Gans
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!