Nieuw clubhuis - We hebben de sleutel!

17 april 2021 15:00

Michiel Bormans - Foto Michiel Bormans

Vrijdag 16 april 2021 is de sleutel van het nieuwe clubgebouw voor DZS, WWSV en Butje 13 overgedragen aan Sportstichting Wijdewormer. Onno Kuijpers, voorzitter van de stichting, mocht de sleutel in ontvangst nemen van Stan van Dijke, uitvoerder van KBK Bouw.
Een historische mijlpaal voor v.v. De Zilveren Schapen. Eindelijk ons nieuwe clubgebouw op een prachtig complex! En ook nog eens samen met WWSV en Butje 13. Daar hoort een fantastisch feest bij. En dat gaat er komen ook. Alleen kon dat nu nog even niet. Vandaar een sobere en functionele overdracht met een kleine groep mensen direct bij de bouw betrokken.

DSC_6128.JPG

DSC_6141.JPG   DSC_6150.JPG 

Foto's. Boven - Sonny Groot (KBK) en Martijn Hemmer (BPD) strijken de vlaggen van KBK Bouw en BPD om de mast vrij te maken voor de vlag van Sportstichting Wijdewormer, in top gehesen door Ger Boers en Onno Kuijpers. Onder anderen Kees van Waaijen, wethouder gemeente Wormerland, Paul Soederhuizen en Hans Hellingman, adviseurs van de stichting, kijken toe.
O
nder - (links) Onno Kuijpers opent voor de eerste maal de deur van het nieuwe clubgebouw. Daarna mag Paul Soederhuizen, de bouwtechnische man van de stichting, het clubgebouw binnenstappen. 

Nazorg
Nog een aantal zaken moeten gebeuren. Zoals de nazorg van veldverlichting en het natuurgrasveld. Ook komt er nog een stalen onderhoudsberging op de plek van de oude kleedkamers en zal de hoofingang afgebouwd worden. Verder zullen de bestrating, het terras en de parkeerplaatsen nog aangelegd worden. 

En nu mogen wij!
We zijn weer baas in eigen huis. Samen met WWSV en Butje 13. Een clubhuis dat we huren van de sportstichting. En zoals afgesproken met de bouwers hebben ze een aantal klussen voor ons overgelaten. Daardoor hebben we veel geld kunnen besparen waarmee andere zaken voor het clubgebouw geregeld konden worden.
Dus nu de handen uit de mouwen. Schilderen, schoonmaken, inrichten, spullen ophangen, verhuizen, diverse elektra en ict werkzaamheden. Dat gaan we de komende 4 maanden doen. Jij helpt toch ook een handje mee? Je kunt je hier aanmelden. 

En hoe ziet het er dan van binnen uit?
Kijk maar even. Foto linksboven is het zicht op de hoofdentree en ontvangstruimte van het clubgebouw. Daarnaast het beeld van de loopgang, vanuit de laatste kleedkamers richting de kantine. Op de onderste foto de nieuwe hoofdkleedkamer. Een plaatje toch?

DSC_6163.JPG   DSC_6158.JPG

DSC_6157.JPG

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!