22/5 Extra ALV - Jij komt toch ook? - Voetbalvereniging DZS Neck

22/5 Extra ALV - Jij komt toch ook?

21 mei 2018 16:00

Michiel Bormans

Nadat de leden van DZS, WWSV en Butje 13 vorige week uitgebreid zijn geïnformeerd over de ontwikkelingen rondom het nieuwe complex is vandaag, dinsdag 22 mei, de Extra Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze ALV vragen we de leden onder anderen een keuze te maken voor één- of twee clubgebouwen. Aanvang is 20.00 uur in de kantine DZS.

In het artikel over de informatiebijeenkomst van 14 mei jl. op deze site tref je alle informatie aan over de ontwikkelingen rondom het nieuwe sportpark. Tijdens de ALV zullen we de highlights kort aangeven en gaan we wat specifieker in op zaken die DZS aangaan. 

De agenda van de Bijzondere ALV d.d. dinsdag 22 mei 2018
1) Opening en welkom
2) Verkiezing bestuursleden:
- Ron Slond - Voorzitter
- Brian Melis - Secretaris
- Romy Kok - Bestuurslid
3) Wat is er besproken op 14 mei jl.?
-   Stand van zaken WWSV (Als op 14/5) en Butje 13 (ALV 16/5)
-   Standpunt bestuur DZS  
4) Financieel en juridisch
5) Voor en nadelen 1 en 2 gebouwen
6) Vragen en reacties
7) Stemming
8) Wat gebeurt er komend seizoen? 
9) Rondvraag
10 Sluiting  

Brian Melis onze nieuwe secretaris?
Naast het complex grijpen we deze extra ALV aan om de bestuursbenoemingen van Romy Kok, Brian Melis en Ron Slond rond te maken. Ron Slond dragen we voor als nieuwe voorzitter van DZS.
En we zijn ook enorm blij en een beetje trots te melden dat Brian Melis, speler van DZS 1, zich heeft aangemeld als nieuwe secretaris van DZS! Ook die voordracht zal morgen plaatsvinden.

Historische ALV?
Het zou zomaar kunnen dat deze ALV een historisch moment in onze clubhistorie zal blijken te zijn. Dat wil je als échte DZS'er toch niet missen? Dus tot de 22ste en laat je stem horen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!