24/9 - Buren op de koffie bij DZS - Voetbalvereniging DZS Neck

24/9 - Buren op de koffie bij DZS

16 september 2016 17:30


Op zaterdag 24 september a.s. komen de buren van DZS op de koffie. Tijdens Burendag 2016 zijn de besturen van WWSV en Butje 13 én de bewoners van de Pieter Slootenweg, Wildschutweg, Leegwaterstraat, Raadhuisstraat, Neck en de Onderdijk van harte uitgenodigd om met DZS het glas te heffen op het jubileum. De uitnodiging die vandaag bij de buren in de bus is gevallen tref je hierbij aan.

uitnodiging

Op de koffie bij DZS

Burendag 2016, zaterdag 24 september a.s.

Beste Buren van v.v. De Zilveren Schapen,

In 2016 bestaat DZS 50 jaar. En dat vieren wij al het hele jaar met diverse festiviteiten. Ook met jullie, onze buren, willen wij graag het glas heffen op het buurmanschap. En dan is er toch geen mooier moment dan Burendag 2016?!
Ook grijpen we deze gelegenheid aan om naar jullie een kleine gebaar te maken. Immers met de drukte rondom het sportcomplex hebben wij in de afgelopen 50 jaar jullie goede buurmanschap soms op de proef gesteld.

Inloop van 10.00 uur tot 12.00 uur

Kom zaterdag de 24ste  wanneer het uitkomt. Van 10 uur tot 12 uur staat de koffie in de kantine van DZS klaar. Met een feestelijk gebakje. Jullie worden ontvangen door Danny Visser, de voorzitter van DZS.
En als jullie zin hebben kunnen jullie vervolgens een tour maken over het DZS-complex. Een tour met de film ’50 jaar De Zilveren Schapen in beeld’, het nieuwe complex (voor al jullie vragen), De jeugd heeft de toekomst’ en nog veel meer.
Jullie kunnen overal een kijkje nemen. En als jullie het leuk vinden, mogen jullie zélf ook nog wat punten scoren. Met voor de winnaar een mooi aandenken.

Zien we jullie op 24 september? Wij zouden dat ontzettend leuk vinden.

Met jubileumgroet,

Bestuur van v.v. De Zilveren Schapen


 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!