ING Oranje Poldertoernooi - Voetbalvereniging DZS Neck

ING Oranje Poldertoernooi

22 augustus 2016 14:00


Vandaag, maandag 22 augustus, organiseert DZS het ING Oranje Poldertoernooi. Een voetbaltoernooi tussen de buurtverenigingen van Wijdewormer, als opmaat naar de Wijdewormer’ feestweek.
Zo vervolgen wij, na de zomerstop, de jubileumviering van onze club met de eerste editie van een nieuw toernooi. Alle voetballers van Wijdewormer komen op bezoek. Daar gaan we een mooi feest van maken.

Rond de oprichtingsjaren van DZS in 1966 was een voetbalwedstrijd tussen de Noorderweg en Zuiderweg onderdeel van de Wijdewormer’ Nazomerfeesten. Het leek ons een mooi idee om deze traditie in het jubileumjaar weer op pakken.  Als één van de festiviteiten van de viering van ons gouden jubileum. Een poldervoetbalwedstrijd in een eigentijdse versie, een toernooitje tussen de buurtverenigingen. 

Aan de aftrap zullen 11 buurtverenigingen verschijnen! Noorderweg, ‘t Klaverblad, Kolkentuin, De Kuil, Dwarsleggers, Onder Hoogspanning, Windhoek, Natneckers, Noordwester, Oud Neck en Kalverhoek zijn van de partij. Op twee na zijn dat alle buurtverenigingen van Wijdewormer.
De poule-indeling bepalen we op de dag zelf en zal door loting gebeuren. De wedstrijden zijn van 18.00 uur tot 20.45 uur met daarna een derde helft tot 23.00 uur. DJ Jur zorgt voor de muziek. 


Hierbij het programmaboekje met alle informatie over het toernooi. 

ING Nederland - Waterland/Zaanstreek heeft DZS als sponsor geholpen om het Oranje Poldertoernooi mede mogelijk te maken. Daar zijn we heel blij mee. Net als met de scheidsrechters en alle andere vrijwilligers. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!