Feestellijke editie Rabo Kidzskamp

31 mei 2016 8:15


De Zilveren Schapen kijken met een grote glimlach terug op een bijzonder feestelijk en zonnig RABO KiDZSkamp van afgelopen weekend. Een editie om van te dromen in een jubileumjaar.

En wat is het weer een feest geworden. Met prachtige weer en een soepel georganiseerd Jaap Jongsmatoernooi voor D, E en F, waarbij DZS, zoals het een goede gastheer betaamt, alle eerste prijzen aan de gasten meegaf. Een sportief toernooi gesponsord door Rabobank, Sport2000 Purmerend, ouders en bedrijvenLeuk om te melden is dat alle ploegen wederom werden ontvangen met een emmer appels van AGF Knook. En ook de IJskar van Multi-Ijs was zeer in trek.


Na afloop van het toernooi konden alle E en F pupillen van DZS met hun ouders de tentjes, caravans en campers opzetten op Petro's Pupillen camping. Wat een prachtig gezicht. 
Rond een uur of vijf ging de BBQ aan en gingen we met z'n allen aan tafel. Daarna de vossenjachtin Neck. Georganiseerd door Ingrid. Met elk team in eigen kleur shirt, geregeld door Ganesja bedrijfskleding. Wat was dat spannend voor onze E en F-jes. Heel veel vossen, de ene nog hilarischer dan de ander. Teruggekomen bij DZS samen naar de Champions League finale gekeken om vervolgens aanschuiven bij het kampvuur. Daarna ging het licht uit. 


Om bij het krieken van de dag en na een stevig ontbijt in de kantine weer te starten met het DZ(e)skamp. Met onder anderen latjetrap en penaltyschieten op de keeper Raymond de Jong. 1,5 uur lang werd hij door de f en E-tjes onder vuur genomen. Met een ijsje in de hand werd iedereen uitgezwaaid door de Jeugdcommissie van De Zilveren Schapen.

Dank aan RABO Waterland en Omstreken die het KiDZSkamp van DZS weer mogelijk heeft gemaakt. En een grote pluim voor onze Jeugdcommissie. Renate, Wim, Vincent, Petro en Erwin. Wat hebben jullie er weer een onvergetelijk feest van gemaakt. Dank voor al jullie werk en aandacht. En ook de barbezetting (onder leiding van Samantha), (jeugd)scheidsrechters, patatbakkers, en al die ouders die hun handen uit de mouwen hebben gestoken, GEWELDIG. Met elkaar hebben we laten zien dat DZS méér is dan voetbal. Op naar volgend jaar!



Sport2000 Purmerend aanwezig op het Jaap Jongsmatoernooi met een stand vol voetballekkernijen


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!