Kavel 133 en de bikini carwash verzilverd! - Voetbalvereniging DZS Neck

Kavel 133 en de bikini carwash verzilverd!

29 april 2016 10:15


De afgelopen weken zijn al meerdere kavels van de jubileumveiling verzilverd. Kavels die als tegoedbonnen waren aangeboden. Zo is het vlees van Zeilemaker afgeleverd, zijn DZS'ers als de VIP gefêteerd bij Volendam - Achilles (door Veldboer Eenhoorn), is keeper Yasmine Worp getraind door Bas Kok, een teampartijtje voor de D1 van Mark Vis en was Sean Berkhout Pupil van de week bij DZS 1. En er was nog veel meer.

Bikini Carwash Dames 1 
Maar liefst 10 kavels hebben Vrouwen 1 weten te verkopen van hun Bikini carwash tijdens de jubileumveiling van DZS. Zaterdag 23 april zijn de auto's onder handen worden genomen. Op de parkeerplaats bij DZS. 5 aan 5 stonden de dames klaar om als een heuse wasstraat de auto's te laten blinken en hun eigenaren te laten glunderen. Wat ze bij de veiling niet wisten was dat het op 23 april slechts 8 graden zou worden. Daar hebben de DZS-dames wel een heel creatieve oplossing voor gevonden. Al had menige kavelkoper dit graag anders gezien. De lol is er niet minder om geweest.Kavel 133 - De D1 afgeknepen bij Dance Bodyfit Health
De mannen van DZS D1 hebben geweten dat hun vaders de workshop Dance bodyfit health op de veiling hadden aangeschaft. Niet de vaders maar de zonen mochten de workshop doen?!
De workshop werd geleid door Floyd Hasselbaink, voormalig spits van DZS 1. Met een hem kenmerkende mix van enthousiasme, energie en humor werd de D1 de mond gesnoerd. De workshop zal de jongens nog lang heugen.


De D1 wordt onder handen genomen door Floyd Hasselbaink van Dance Bodyfit Health
Kavel 140 - Techniektraining van Voetbalschool Goede Bal! voor DZS C1
Afgelopen zondag was het de beurt aan DZS C1. Zij hadden de techniektraining van Voetbalschool Goede Bal! weten te bemachtigen. Met het hele team hadden ze wat geld bij elkaar gelegd om op de veiling te kunnen bieden op de kavel. 
Met een zonnetje, ouders op de tribune wist trainer Maarten Bormans er een mooi voetbalfeest van te maken. Na de deceptie van het mislopen van het kampioenschap de dag ervoor konden de C-tjes dat goed gebruiken. Met een grote glimlach kwamen de jongens en meisje (Julia) na de training van het veld. Ook enkele D-tjes waren erbij, want die vallen vaak in bij de C1.


De C1 na afloop van de techniekclinic van Voetbalschool Goede bal! Foto Judith Priem

Heb jij ook je kavel verzilverd? Laat het ons weten!

Bron: Foto Esther Brandt
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!