Recordopbrengst Grote Club Actie 2015!

15 januari 2016 13:00


Het is gelukt! DZS heeft in 2015 een recordbedrag weten op te halen met de Grote Club Actie. Met bijna € 3.500,- is de clubkas gespekt. Daarvoor werden er 1.471 loten verkocht. Hulde aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Op de 50ste verjaardag van DZS ontving de penningmeester Ger Boers een aardig verjaardagscadeautje. Tijdens de bijzondere Algemene Ledenvergadering ontving hij uit handen van coördinator GCA Vincent Duijn een dikke cheque met een bedrag van maar liefst 3459 Euro en 57 cent.

De jonge lotenverkopers hebben met het oog op het jubileumjaar extra hun best gedaan. Dit werd beloond met maar liefst 20 trainingspakken, 10 tassen, 7 sporttruien en 25 DZS ballen. Deze worden afgenomen bij de kledingsponsor Sport 2000. Met dit succesvolle concept snijdt het mes aan meerdere kanten, aldus Vincent Duijn van de DZS Jeugdcommissie: Ouders en kinderen blij, kledingsponsor blij, DZS dubbel blij want een heleboel jeugdleden lopen weer in mooie DZS trainingspakken en er blijft een aanzienlijk bedrag over voor de clubkas. Dit kunnen we in het jubileumjaar 2016 zeer goed gebruiken.

DZS wil alle kinderen, ouders en lotenkopers hartelijk danken voor hun bijdrage aan dit prachtige resultaat.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!