Jubileumboek 50 jaar DZS nu verkrijgbaar - Voetbalvereniging DZS Neck

Jubileumboek 50 jaar DZS nu verkrijgbaar

29 januari 2016 23:00


Neck, 11 januari 2016 - Op de verjaardag van DZS is het eerste exemplaar van het jubileumboek uitgereikt aan het nieuwe erelid Henk Gans. Hij ontving de jubileumuitgave uit handen van samensteller Michiel Bormans, tevens coördinator van de Jubileumcommissie. Ook burgemeester Peter Tange kreeg een exemplaar uitgereikt van voorzitter Danny Visser. Mét een uitvergroting van de foto van de burgemeester uit het boek.

Is het een boek of een magazine? Een ding is zeker, als je het in handen hebt, wil je hem niet meer kwijt. 50 jaar voetbal in de polder. Een tijdsbeeld, vol anekdotes en verhalen. 108 pagina's dik en een feest om te lezen. Wijdewormer en omgeving zullen smullen.
De jubileumuitgave van DZS 50 jaar is vanaf nu verkrijgbaar bij DZS.

Het liefst hadden we het boek natuurlijk cadeau gedaan, maar dat gaat financieel niet lukken.
De verkoopprijs van het jubileumboek is € 20,-. Degenen die op de foto zijn gegaan (onze spelende leden en leiders) betalen € 10,-. En vanwege het jubileum doen we er een klein cadeautje bij met een uitvergroting (13 bij 18 cm) van ieders eigen voetbalplaatje (foto). Ook de leden van de Club van 100 van DZS betalen 10 euro.
Onze Ereleden, Leden van Verdienste of hun partners én de sponsors van DZS krijgen het jubileumboek cadeau.
Voor alle duidelijkheid gelden de speciale verkoopprijzen alleen voor het eerste boek.

Hoe en wanneer is het jubileumboek verkrijgbaar?
Voor elk team ligt er in de bestuurskamer op 23 januari a.s.voor elke speler een boek met foto klaar. Aan de coaches de vraag om die op te halen.
Ook verkopen we het boek komende zaterdag 23 januari van 09.00 uur tot 17.00 uur (DZS 1 thuis tegen Opperdoes) in de kantine.

Bestellen kan ook
Als het echt niet lukt om het boek bij DZS af te halen kun je het ook bestellen. Daar komen dan wel de portokosten van € 3,65 bij. Bestellen kan door een e-mail te sturen naar jubileum@vvdzs.nl. Geef daarbij aan: je naam, postadres en aantal exemplaren.
Zodra we dan de betaling hebben ontvangen op rekeningnummer NL41 INGB 000 68 25 657 t.n.v. De Zilveren Schapen zal het boek opgestuurd worden. Vermeld bij de betaling s.v.p. Jubileumboek, je naam en adres. 


Verzamelen van de DZS-voetbalplaatjes
Het jubileumboek is nog niet compleet. De foto's van de 14 DZS-teams ontbreken nog. Die kun je verzamelen vanaf maandag 1 februari a.s. Elke week kun je één van de plaatjes ophalen bij één van de sponsors van DZS. Hoe dat precies in zijn werk gaat hoor je nog.
En wij helpen je meteen goed op weg. Want bij aanschaf van het boek krijg je ook het eerste plaatje.Dat is de teamfoto van DZS B2. Heb je die maar alvast in je boek.

Bron: Foto Siem van den Brom - WijdewormerJournaal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!