Fantastische aftrap jubileumjaar

3 januari 2016 15:45


Wijdewormer, 2 januari 2016 - Het 50ste jubileumjaar van voetbalvereniging De Zilveren Schapen is begonnen! En dat hebben Neck en DZS geweten. Wat een prachtige start is het geworden.
De Bags and Pipes van Saendistrict brachten samen met de DZS-jeugd de jubileumvlag vanaf het Dorphuis door Neck naar het sportpark van DZS.

Daar stond het zwart van de mensen. Via de doorgang tussen kantine en kleedkamers liep de groep het veld op gevolgd door de teams van DZS 1 en oud DZS 1. Vuurfakkels zorgden voor een erehaag en geweldige entourage.DZS jubileumvlag van Theo
De elftallen stelden zich voor de tribune op waar Bep Berkhout en kleinzoon Sean, namens Theo, de jubileumvlaggen aanboden aan voorziter Danny Visser. Een bijzonder moment. Aansluitend presenteerde Michiel Bormans, namens de jubileumcommissie, het jubileumshirt van DZS 1. Direct daarop deden alle spelers van DZS 1 hun trainingsjack uit en showden het nieuwe shirt.Onder toeziend oog van scheidrechter Roelof Luinge trappen Henk Gans (midden) en voorzitter Danny Visser het jubileum van 50 jaar DZS af.

De aftrap van de Nieuwjaarswedstrijd tussen DZS 1 en oud DZS 1 werd verricht door Henk Gans en voorzitter Danny Visser. Henk, oudste lid en één van de clubtopscorers, stond vervolgens een kwartier lang in het veld samen met zoon Michael. Onder luid applaus van de volle tribune werd hij gewisseld door coach van Oud DZS 1 (voormalig hoofdtrainer) Ben Lensen.
De wedstrijd die onder leiding stond van scheidsrechter Roelof Luinge, eindigde in een 5-3 overwinning voor DZS 1, na een ruststand van 5-0.


DZS 1 in jubileumoutfit

Nog één keer achter de bar
Half DZS was inmiddels getooid met een DZS-jubileumsjaaltje toen om 14.30 uur de Nieuwjaarsreceptie losbarstte. Vanwege het jubileum werd de bar deze middag gerund door voormalige kantinebeheerders Jolanda Bakhuysen en Cor Marees (werd ondertussen ook nog opa!). Dit keer bijgestaan door Mitchell, Samantha, Nico, Renée, Patrick en Carolyn.
En toen was het de beurt aan Oud DZS 1-speler en DJ Floyd. Hij liet er geen gras over groeien en knalde er met zijn DJ-set vanaf het begin stevig in. Het werd een heerlijk feest en het bleef nog lang onrustig in Neck.


Oud DZS 1 met vlnr. staand: Michiel Bormans, Bart Bosschert, Floyd Hasselbaink, Henk Gans, Michael Gans, Trainer Ben Lensen, Norman van Vlerken, Ronald Koopman, scheidrechter Roelof Luinge, Nilsson ten Hoope, Wessel Prins, Jerry berkhout, Paul Soederhuizen, Jelco Deinum, Ton Ruizendaal, Harry Duijn jr., Peter Hali, Paul Sijmons, Danny Visser en eftalbegeleider Ron Slond.
Zitend vlnr. Richrard Gans, Richard de Ruiter, Regillio Lattig, Fred de Bies, Peter van der Velden, Michael Bol, Bas Kok, René Bakker, Jelle Tichelaar en Onno Kuijpers.

Bron: Foto's Maxime Winnubst | tekst Michiel Bormans
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!