Gesprekken jubileum begonnen - Voetbalvereniging DZS Neck

Gesprekken jubileum begonnen

13 september 2015 20:30


Woensdag 9/9 zijn we gestart met de gesprekken voor het jubileumboek. Met allerlei mensen die in de afgelopen 50 jaar een belangrijke rol hebben gespeeld bij DZS gaan we de komende weken in gesprek. We hebben de serie afgetrapt met de Dames. Zoals het hoort.

Voor deze bijeenkomst waren Bep Verkroost, Eef Rutjes, Jolanda Bakhuysen, Ilse Tichelaar, Roy Suuroverste en Bas Kok uitgenodigd. Van Tom Schuitemaker hebben we helaas het adres niet kunnen achterhalen. Het is een bijzondere avond geworden, met schitterende anekdotes en veel opgepoetste feiten en verhalen.

Maandag 14 september jl. zat het goud van DZS aan tafel, onze Ereleden en Leden van Verdienste.
.

Vlnr. Ger Franke, Leo Vrouwe, Ron Slond, Leo van Berkel, Frank Deinum, Henk Gans, Elly Bekker, Voorzitter Danny Visser, Peter van der Velden, Rein Tichelaar en Nico Butter. Nico Kramer, Hans Hilligers en Petro Knook konden niet aanwezig zijn.
.
Maandag 21 september a.s. hebben we een boordevolle tafel met alle Voorzitters van DZS. In september en oktober staan de volgende gesprekken gepland:
21/9   - Voorzitters van DZS
28/9   - Jeugdvoorzitters
9/10   - Vrijdagmiddagploegen
12/10 - Hoofdtrainers
19/10 - Kantinebeheerders
26/10 - Hoofdsponsors

Dan komt er ook nog een avond met oud-spelers.

Voorzitter Danny Visser en Peter van der Velden leiden de jubileumgesprekken. Mariëlle Wardenaar en Wim de Jong zetten een en ander op beeld voor de jubileumfilm. Michiel Bormans is organisator.

Op zaterdag 3 oktober a.s., voorafgaand aan de wedstrijd van DZS 1 - Zaanlandia, zetten we al deze groepen op de foto.

De uitnodigingen voor de Jeugdvoorzitters (28/9) en oktober-sessies worden nog verstuurd. Wil je graag bij deze avond aanwezig zijn, laat het ons weten via jubileum@vvdzs.nl 

Foto's, filmpjes, krantenartikelen, verhalen en andere zaken die in het jubileumboek niet mogen ontbreken, ontvangen wij heel graag. Laat het ons weten via jubileum@vvdzs.nl

Bron: Ontwerp logo Mariëlle Wardenaar
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!